Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Anonymní píše:
Tak dnes paní opět napsala, že prý měla dceru v nemocnici tak nemohla poslat a že pošle v 6 hodinvůbec nevím co už jí na to odepisovat..
napsala bych jí at si kočár klidně prodá komu chce. Na nic nepřistupuj, zkouší jak ještě ušetřit. Pokud je něco špinavé píšu hned. ne za 10 dní. Jak chce dokázat že to špinavé není od ní
. Je to použité zboží tak smůla ![]()
Napsala bych, že při převzetí si ten kočár měla pořádně prohlédnout a ozvat se hned. Teď už je pro tebe obchod uzavřený a ať už tě nekontaktuje.
Nechápu jak někdo může být tako svi. ě zlodějská.
Vůbec bych se s ní nebavila, pokud jste zasílala kočár v pořádku tak už je její problém že se jí urval zip. Já jsem si kupovala od známé postýlku po dvou dětech a po dvou měsících se mi postýlka poškodila ale nikdy by mě nenapadlo po ní chtít peníze zpět bo jsem to kupovala už s tím že postýlka je starší čili už nemusí dlouho vydržet. Já mám plno krásných věciček po dceři, chtěla jsem je prodat ale když čtu a slyším jaký jsou s tím problémya že bych ty věci prodala nějaké takové potvoře která by ze mě potom chtěla ještě vytřískat prachy tak to jdu ted hodit do kontajneru pro textil. ![]()
@Anonymní píše:
Nechápu jak někdo může být tako svi. ě zlodějská.Vůbec bych se s ní nebavila, pokud jste zasílala kočár v pořádku tak už je její problém že se jí urval zip. Já jsem si kupovala od známé postýlku po dvou dětech a po dvou měsících se mi postýlka poškodila ale nikdy by mě nenapadlo po ní chtít peníze zpět bo jsem to kupovala už s tím že postýlka je starší čili už nemusí dlouho vydržet. Já mám plno krásných věciček po dceři, chtěla jsem je prodat ale když čtu a slyším jaký jsou s tím problémya že bych ty věci prodala nějaké takové potvoře která by ze mě potom chtěla ještě vytřískat prachy tak to jdu ted hodit do kontajneru pro textil.
Presne…ja jsem koupila kocarek od pani, teda take tvrdila, ze byl pouzivany minimalne, pri blizsim pohledu pak bylo videt, ze ti neni pravda, musela jsem tam provest drobne opravky, ale v zivote by me nenapadlo, psat si o penize
jeste po 10ti dnech
…a s tim oblecenim je to pravda…davam zadarmo po kamaradkach…a kdyz uz neco prodavam, tak nikdy neposilam..at si to prijdou prohlednout a rozmysli si to na miste
Nic bych ji neposlala. Jednoduše to na Vás jen zkouší! Zvláštní že si rozbiteho zipu a fleku všimla 10 dni poté co vám psala že je vše v pořádku.
Víc bych s ní neměla co probírat..
Tak ja bych tedy nic neposilala, pani bych napsala ze kocarek byl v poradku a i ona sama to potvrdila, na bazarove zbozi neni zaruka, tak jako kdyby si ho zakoupila v obchode. A uz bych ji nikdy neodepsala. Vse bylo receno. A ja mam zkusenost z druhe strany. Z nedostatku financi jsem se rozhodla koupit kocarek z druhe ruky, osobne jsem ho videla, ale spatne si ho prohledla. Dala jsem za nej 4500,–. Doma jsem pak zjistila spoustu vad, ale vubec by me nenapadlo kocarek pani vracet. Koupila jsem nova kolecka, fleky vyprala a uz se tesim az vyjedeme. Prosim ponechat anonym.