Velký a lehký sporťák
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Velký a lehký sporťák
Prosím vás, nevíte o nějakém velkém, ale lehkém sportaku nebo golfkach? Mame valco, ložná plocha asi 88 cm, to zatim jde, i když na šířku je to v kombinéze a fusaku už dost malé. Poteebuju ale jeste jeden kocar, idealne co nejlevnější, nejlehčí a zaroven velky apson tak, at se tam dcera aspoň trochu vyspí a neplandaji ji nohy až na zem nebo tam není jak sardinka. Bude v kocare spát a jezdit ještě tak cca rok. Můžou to být i golfky. Děkuji za tipy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
@Froseth já jsme myslela, že jsou podobné těžký, jak to valco. Ale nevím. Každopádně jsou už dražší, ja bych chtěla něco nejlevnějšího, samozřejmě v patřičným poměru cena/kvalita. Já bych vlastně potřebovala klasické golfky l, které ale jsou do lehu a zaroven ten leh mají delší. Ale na nic takového jsem zatím nenarazila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Velky je oyster zero, mam ho a je super. Jako fakt je tam oproti jinym sportakum hodne prostoru. A je lehoucky a slozitelny 1 rukou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Froseth píše:
@Janli Ale ty zase nejsou lehké
a proč chceš lehké? nemůžeš mít všechno… jako zas tak težký Britax není, oproti Valcu je super, mám Motion 3 a paráda na výlety… skladný a do terénu nemůžeš mít hrkátko.
a ještě koukni na BD Clever, ten není ale do terénu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Nakupujete na czsale2021 ? Jsou tam velké slevy, až je to divné..
- Capáčky na velký nárt a baculatou nožku
- Velký obvod hlavičky?
- Velká nadváha v těhotenství
- Devatenáct dní po menstruaci lehké špinění
- Velké břicho plodu
- Velký vodnatý výtok v těhotenství
- Až moc velký penis