Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den,
zdědili jsme dům po prarodičích, ale všichni už máme bydlení vyřešené tak jsme se rozhodli, že dům prodáme. S prodejem nemovitosti nemám žádné zkušenosti. Poradíte mě jak prodat nemovitost? Doporučíte mě osvědčenou realitní kancelář v Brně?
Zdravím,
prodával jsem i kupoval více nemovitostí, vždy přes realitní kancelář ***, pokaždé maximální spokojenost, co jsme si řekli to platilo. Za mě doporučuji.
edit adminem- smazaná reklama
Tady jde videt, jak jsou kolikrat realitni makleri tak trochu primitivni.
Dobrý den,
@Emil Mifka a @Ctibor Pávek Vaše nováčství a přiložený odkaz je velmi podezřelý. Bohužel mi systém neodhalil potřebné informace a tudíž Vás mohu zatím jen upozornit. Chtěla bych Vás požádat, abyste si přečetli pravidla a dodržovali. Zatím se jedná jen o jeden příspěvek a tudíž Vám nechci křivdit. Pokud je to shoda náhod a budete diskutovat i v jiných tématech, za své úsudky se omlouvám. Přesto se mi zdá, že jsou účty vytvořeny záměrně. Odkaz byl tedy smazán. Reklama zde není povolená.
Berte toto jako upozornění. Váš účet může být banován či dokonce zcela smazán pro reklamu.
Přeji hezký den
Jana ![]()
@Cenarius píše:
Vůbec si neudělal dva profily a nepíše si reklamu sám sobě.
Tak to stejně nepomůže, lidi už mají svůj obrázek o tom, jak jsou „RM“ vlezlí.
Skoda, ze jste nenechali nazev realitky aby se vedelo komu se vyhnout.
@admin píše:
Dobrý den,@Emil Mifka a @Ctibor Pávek Vaše nováčství a přiložený odkaz je velmi podezřelý. Bohužel mi systém neodhalil potřebné informace a tudíž Vás mohu zatím jen upozornit. Chtěla bych Vás požádat, abyste si přečetli pravidla a dodržovali. Zatím se jedná jen o jeden příspěvek a tudíž Vám nechci křivdit. Pokud je to shoda náhod a budete diskutovat i v jiných tématech, za své úsudky se omlouvám. Přesto se mi zdá, že jsou účty vytvořeny záměrně. Odkaz byl tedy smazán. Reklama zde není povolená.
Berte toto jako upozornění. Váš účet může být banován či dokonce zcela smazán pro reklamu.
Přeji hezký den
Jana
A můžete rovnou pokračovat v diskuzi o tom, jak vymalovat.
@dedrichov píše:
A můžete rovnou pokračovat v diskuzi o tom, jak vymalovat.
Dobrý den,
děkuji za upozornění. Achjo no.
Hezký zbytek víkendu
Jana ![]()
Zvažte prodej bez realitky. Prodej se řídí danými pravidly, která nejsou složitá. V dnešní době, kdy jsou k dispozici inzertní portály, kam je možné dát nabídku s podrobným popisem a fotkama, interaktivní formulář žádosti o vklad do KN, levné a bezpečné jistotní účty, není potřeba platit extrémní částky překupníkům.