Vzhled obývacího pokoje

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18.1.24 13:23

Vzhled obývacího pokoje

Ahoj, potřebuju radu ohledně sladění barev v obývacím pokoji, koupila jsem novou sedačku a trochu si nevím rady. Je tu nějaký bytový designer a nebo machr přes barvy? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Adela802
18.1.24 13:47

@Mandarinka Citronová ahoj posly sem fotku sedačky ať vím jak poradit ;)

• Citovat
  • Upravit
10661
18.1.24 13:48

Ukaž ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2421
18.1.24 14:10

Bonami má docela šikovnou stránku, kde si můžeš navrhovat interiér ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
18.1.24 14:12

A ta sedačka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.24 19:49

Obývák je do hněda…při výběru potahu sedacky mi v obchodě na tom malé vzorníku přišla hnědošedá…no spíš je jen šedá…co teď…přemalovat stěnu? Na jakou? Nový stul určitě, kobereček? Jaký? Nebo to prodat a koupit jinou sedačku? Předtím jsme měli béžovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.24 19:50

Tohle je naproti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.24 19:58

Předtím to bylo dobré…teď mi přijde podlaha moc žlutá, stěna moc hnědá a sedacka moc šedá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10661
18.1.24 20:12

Určitě vyměnit stůl! Za světlé dřevo, či aspoň jak je ta obyváková stěna. A stačí dát pod ten stůl hnědý kobereček, jak je vymalovaná stěna + třeba hnědé polštáře ;).
P. S. máme defacto stejnou sedačku :palec: :lol:. Je TOP! Všechny zdi jsou bílé, jen protější zeď sedačky světle šedá. Nábytek a podlaha světlé dřevo. Kobereček pod stolečkem a sedačkou je šedý s bílým vzorem ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
18.1.24 20:16
@Mandarinka Citronová píše:
Obývák je do hněda…při výběru potahu sedacky mi v obchodě na tom malé vzorníku přišla hnědošedá…no spíš je jen šedá…co teď…přemalovat stěnu? Na jakou? Nový stul určitě, kobereček? Jaký? Nebo to prodat a koupit jinou sedačku? Předtím jsme měli béžovou.

Mas tam tri barvy, ktere jsou problem, tmavehneda kakaova stena, tepla bledohneda podlaha a seda sedacka… to je bohuzel casta kombinace u lidi, kteri neumeji kombinovat barvy a mysli si, ze odstiny hnede spolu se sedymi nic nepokazi. OMYL. To ti tam vzdy bude pusobit necisto, osumtele, depresivne, staroidne…muzes udelat jedinou vec, kup bilou barvu a tu desivou stenu vymaluj, fakt neuvazuj nad jinou barvou, dej ji bilou, udelej to, sedacku nevyhodis a podlahu nezmenis, ale tu stenu zmenit muzes, ziskas tim mnoho za malo penez a ztlumis nekompatibilitu podlahy a sedacky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.24 09:00

Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
19.1.24 09:20

Zkus tu stěnu nabarvit na olivovou zelenou. Vidím podobnou barvu v domě, asi v jídelně. Nebo zkus nějaké reliéfní tapety v bílé se stříbrnou. Plus bych možná zkusila nějaký dřevěné stolky z masivu, něco co to půjde j tomu nábytku. Něco jako uříznuté kolo z kmenu stromu s nožičkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
19.1.24 09:52

@Mandarinka Citronová tu tmavou zeď bych dala ve světlejším tónu, a jestli kobereček, tak nějaký větší, ať je i aspoň z části pod sedačkou a celým konferenčním stolkem. Jestli půjde tady poslat ebook do soukromé zprávy, pošlu ti ho jako přílohu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
19.1.24 09:55

@Mandarinka Citronová tak ebook tady poslat nejde, leda mailem, jestli chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
19.1.24 09:58

Spis bych vyměnila obraz a polštářky
Bílá, růžová, žlutá, oranžová, modrá… Takové bledší barvy.
Pokud jo vymalovat :think: růžová, bledě modrá, svetlounce šedivá :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí