Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím, přemýšlíme o stavbě dřevostavby nebo modulového domu u RD Rýmařov. Máte někdo zkušenosti? Byly nějaké problémy - případně jak se k nim firma postavila? Jste spokojeni s kvalitou? Navyšovali Vám nečekaně cenu během stavby? A na kolik vás domek ve výsledku vyšel (a s jakou dispozicí)? Děkuju za každý názor. 😊
Tady moc maminek z Rýmařova a okolí asi moc nenajdeš, dala bych spíš do skupin na fb..
@Zwetta píše:
Tady moc maminek z Rýmařova a okolí asi moc nenajdeš, dala bych spíš do skupin na fb..
Proc myslis?
@Zwetta nehledám maminky z Rýmařova, zajímám se o zkušenosti se stavební firmou, která se jmenuje “RD Rýmařov”
@Zwetta píše:
Myslím, že firma opravdu nepůsobí jen na Rýmařovsku ![]()
Ukamenujte mě.., každopádně zatím v této diskusi nevidím ani jeden názor na danou firmu, takže asi tak.. ![]()
@Zwetta píše:
Ukamenujte mě.., každopádně zatím v této diskusi nevidím ani jeden názor na danou firmu, takže asi tak..
Nechci te ukamenovat, jen by me opravdu zajimalo, proc si myslis, ze zde nechodi zeny z Rymarova a okoli? Jsou necim jine nez zbytek republiky nebo proc? ![]()
Máme dřevostavbu, i když ne od RD Rýmařov. Co jsem na ně tak koukala, tak cenově jsou takový vyšší průměr a poměrně dlouho se u nich čeká na realizaci. Měli jsme je taky v hledáčku, ale co jsme četli recenze, tak v posledních letech jim šla dolů kvalita a fakt tam neskutečně záleží na partě kterou vyfasujete na montáž domu.
My se nakonec rozhodli pro jinou firmu a stavbu letmou montáží a byli jsme spokojení. Bydlíme rok a zatím si nemůžeme stěžovat. Máme 5kk, 117m2 užitné plochy a celková cena byla nějakých 5,2 mil i s deskou a 30 m2 terasou a všelijakými přípatky za nadstandard (podlahové vytápění + TČ, komín, několik oken jsme měnili za francouzská, venkovní žaluzie, rekuperace, chránička a příprava na FVE, lepší podlahové krytiny a tak).
Pokud pamatuji správně, tak na Modré střeše bylo velmi obsáhlé vlákno o RD Rýmařov. Mrkni i do různých FB skupin zabývající se dřevostavbami a poptej se tam na zkušenosti. Ale ber v potaz hlavně zkušenosti lidí ne starší než 4 roky. Oni před těmi 5 lety byli fakt super, ale pak začali brát víc a víc zakázek a kvalita prý šla dost dolů ![]()
@Gracetheworld to si mě celkem potěšila s tou cenou, za 5kk + takovou výbavu bych čekala mnohem více. A jakou firmu jste nakonec zvolili?
Našla jsem tady starší diskuze o firmě RD Rymarov, ale jak píšeš, chtěla jsem spíše novější zkušenosti. Tu modrou střechu jdu pročíst, dekuju za tip. ![]()
@mamina0924 stavěli jsme s firmou Dům raz dva a i když se stavbyvedoucím jsme měli mírné problémy, tak dělníci na stavbě byli super (vesměs všechno Češi) a práce byla odvedená kvalitně.
Pokud bys chtěla víc info, tak do sz.
@Kachlicka111 píše:
Nechci te ukamenovat, jen by me opravdu zajimalo, proc si myslis, ze zde nechodi zeny z Rymarova a okoli? Jsou necim jine nez zbytek republiky nebo proc?
já jsem ale nepsala, že zde žádná nechodí, já jsem psala, že jich tu nejspíš nebude takové množství, aby získala dostatečnou zpětnou vazbu, toť vše ![]()
@Zwetta píše:
@Zwetta píše:
já jsem ale nepsala, že zde žádná nechodí, já jsem psala, že jich tu nejspíš nebude takové množství, aby získala dostatečnou zpětnou vazbu, toť vše
Ona je to ale poměrně velká firma která staví po celé ČR. Řekla bych že se tu určitě někdo se zkušeností najde.
@Gracetheworld píše:
Ona je to ale poměrně velká firma která staví po celé ČR. Řekla bych že se tu určitě někdo se zkušeností najde.
uvidíme, přeju jí to ![]()
Najděte si na netu pana Šimka, dělá stavební dozor a má i YT kanál. Do mailu je ochotný vám sdělit informace o jakékoli firmě.
Dobrý den, @mamina0924
Máme dům od RD Rýmařov, ve kterém bydlíme 2 roky a nemůžeme si na nic stěžovat. I co se týče veškerých organizačních věcí co se týče stavby, průběh stavby a předání bylo bez problémů. Co se týče kontroly domu po 2 letech před vypršením záruční lhůty na dům vše proběhlo v pořádku. Za nás mohu RD Rýmařov doporučit. Sice jsem tento příspěvek našla až teď, ale třeba pomůže ještě vám a nebo nekomu jinému. Hezký den ![]()