RD Rýmařov - zkušenosti

14.1.24 12:02

RD Rýmařov zkušenosti

Zdravím, přemýšlíme o stavbě dřevostavby nebo modulového domu u RD Rýmařov. Máte někdo zkušenosti? Byly nějaké problémy - případně jak se k nim firma postavila? Jste spokojeni s kvalitou? Navyšovali Vám nečekaně cenu během stavby? A na kolik vás domek ve výsledku vyšel (a s jakou dispozicí)? Děkuju za každý názor. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3227
14.1.24 12:11

Tady moc maminek z Rýmařova a okolí asi moc nenajdeš, dala bych spíš do skupin na fb..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
14.1.24 12:32
@Zwetta píše:
Tady moc maminek z Rýmařova a okolí asi moc nenajdeš, dala bych spíš do skupin na fb..

Proc myslis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.24 12:41

@Zwetta nehledám maminky z Rýmařova, zajímám se o zkušenosti se stavební firmou, která se jmenuje “RD Rýmařov”

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15447
14.1.24 12:43
@Zwetta píše:
Tady moc maminek z Rýmařova a okolí asi moc nenajdeš, dala bych spíš do skupin na fb..

Myslím, že firma opravdu nepůsobí jen na Rýmařovsku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3227
14.1.24 14:16

Ukamenujte mě.., každopádně zatím v této diskusi nevidím ani jeden názor na danou firmu, takže asi tak.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
14.1.24 17:28
@Zwetta píše:
Ukamenujte mě.., každopádně zatím v této diskusi nevidím ani jeden názor na danou firmu, takže asi tak.. 8)

Nechci te ukamenovat, jen by me opravdu zajimalo, proc si myslis, ze zde nechodi zeny z Rymarova a okoli? Jsou necim jine nez zbytek republiky nebo proc? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5797
14.1.24 18:45

Máme dřevostavbu, i když ne od RD Rýmařov. Co jsem na ně tak koukala, tak cenově jsou takový vyšší průměr a poměrně dlouho se u nich čeká na realizaci. Měli jsme je taky v hledáčku, ale co jsme četli recenze, tak v posledních letech jim šla dolů kvalita a fakt tam neskutečně záleží na partě kterou vyfasujete na montáž domu.
My se nakonec rozhodli pro jinou firmu a stavbu letmou montáží a byli jsme spokojení. Bydlíme rok a zatím si nemůžeme stěžovat. Máme 5kk, 117m2 užitné plochy a celková cena byla nějakých 5,2 mil i s deskou a 30 m2 terasou a všelijakými přípatky za nadstandard (podlahové vytápění + TČ, komín, několik oken jsme měnili za francouzská, venkovní žaluzie, rekuperace, chránička a příprava na FVE, lepší podlahové krytiny a tak).
Pokud pamatuji správně, tak na Modré střeše bylo velmi obsáhlé vlákno o RD Rýmařov. Mrkni i do různých FB skupin zabývající se dřevostavbami a poptej se tam na zkušenosti. Ale ber v potaz hlavně zkušenosti lidí ne starší než 4 roky. Oni před těmi 5 lety byli fakt super, ale pak začali brát víc a víc zakázek a kvalita prý šla dost dolů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.24 18:50

@Gracetheworld to si mě celkem potěšila s tou cenou, za 5kk + takovou výbavu bych čekala mnohem více. A jakou firmu jste nakonec zvolili?
Našla jsem tady starší diskuze o firmě RD Rymarov, ale jak píšeš, chtěla jsem spíše novější zkušenosti. Tu modrou střechu jdu pročíst, dekuju za tip. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5797
14.1.24 19:06

@mamina0924 stavěli jsme s firmou Dům raz dva a i když se stavbyvedoucím jsme měli mírné problémy, tak dělníci na stavbě byli super (vesměs všechno Češi) a práce byla odvedená kvalitně.
Pokud bys chtěla víc info, tak do sz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3227
14.1.24 19:46
@Kachlicka111 píše:
Nechci te ukamenovat, jen by me opravdu zajimalo, proc si myslis, ze zde nechodi zeny z Rymarova a okoli? Jsou necim jine nez zbytek republiky nebo proc? :lol:

já jsem ale nepsala, že zde žádná nechodí, já jsem psala, že jich tu nejspíš nebude takové množství, aby získala dostatečnou zpětnou vazbu, toť vše ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5797
14.1.24 20:01
@Zwetta píše:
@Zwetta píše:
já jsem ale nepsala, že zde žádná nechodí, já jsem psala, že jich tu nejspíš nebude takové množství, aby získala dostatečnou zpětnou vazbu, toť vše ;)

Ona je to ale poměrně velká firma která staví po celé ČR. Řekla bych že se tu určitě někdo se zkušeností najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3227
14.1.24 20:10
@Gracetheworld píše:
Ona je to ale poměrně velká firma která staví po celé ČR. Řekla bych že se tu určitě někdo se zkušeností najde.

uvidíme, přeju jí to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
24.1.24 05:21

Najděte si na netu pana Šimka, dělá stavební dozor a má i YT kanál. Do mailu je ochotný vám sdělit informace o jakékoli firmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.11.24 12:19

Dobrý den, @mamina0924
Máme dům od RD Rýmařov, ve kterém bydlíme 2 roky a nemůžeme si na nic stěžovat. I co se týče veškerých organizačních věcí co se týče stavby, průběh stavby a předání bylo bez problémů. Co se týče kontroly domu po 2 letech před vypršením záruční lhůty na dům vše proběhlo v pořádku. Za nás mohu RD Rýmařov doporučit. Sice jsem tento příspěvek našla až teď, ale třeba pomůže ještě vám a nebo nekomu jinému. Hezký den ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí