PRODEJ OBUVI PRÁCE
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
PRODEJ OBUVI PRÁCE
Je mi to jedno, cokoli i jinou práci, jen aby byla normálně zaplacená a zvládla bych ji jak po psychické, tak i fyzické stránce, jsem vyuč. v potravinách, tam je ale dřina ty hyermarkety, tady se mi to na pohledu zdálo pohodovější, ale taky se nezastaví, údajně musí nesmyslně přeskládavat boty podle nějakých tabulek. Je to o něčem jiném zas.
- Citovat
- Upravit
Jo jo, tam se jede takovej had, krabice se predelavaji porad. Pak je to klasicky prace na kase, reklamace, vybalovani noveho zbozi, a taky spoustu casu prostojis a koukas, jestli ti nekdo neco nekrade. Nemuzes se oprit ani castecne o pult, nemuzes mit ruce v pas, trochu si ulevit.
A treba vyrizovani reklamaci je vcelku slozity. Ja se to ucila docela dlouho.
Taky samozrejme musis zakaznikum tlacit pripravky.
Takhle : neni to zadna super prace, vcelku az nuda, ale na druhou stranu uz jsem zazila horsi.
Akorat ve fabrice bys mela lepsi penize…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty jo a mně to na pobočce u nás přijde jako pohodová práce. teda alespoň z pohledu zákazníka. Ženský jsou milý, nikdy mi nikdo nic nevnucoval, je jich tam na směně víc, ale není vidět že by se flakaly. Dělá tam i moje příbuzná a neslyšela jsem, že by si stěžovala. Nevím no, to bude pobočka od pobočky jinak. Zkusila bych to, za to nic nedáš a ve zkušebce klidně můžeš odejít, kdyby to bylo hrozný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chci se tu zeptat z vás někdo nemá zkušenosti s prací prodavačky v obchodě s botami CCC firma, měla bych tam nastoupit a nevím zda to mám vzít? Nemají moc dobré recenze vesměs samé negativní reakce, neproplácí údajně premie z prodeje, přitom na pohovoru je slíbí, základ je malý a celkově zmatek v systému, když omarodí jedna chodí se i za kolegyně, málo prodavaček na prodejně a nikdo tam dlouho nevydrží…Mohu možná nastoupit do fabriky, kde když nic jiného bude klid, akorát noční směny. Normálně bych ten obchod zkusila, už jen kvůli praxi, jelikož jsem v oboru dlouho nepracovala, ale potřebuji peníze jisté každý měsíc. Budu se možná stejně do budoucna stěhovat a tak hledat i práci v místě, nebo blíž, ale zatím nevím kdy a kam.