Jak vypočítat čistou mzdu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Zdravim chci se zeptat nastoupila jsem do práce kde na smlouvě je stanovena Hrubá mzda 18 000 zajimalo by mě kolik to dela v čistém nevi někdo?
Co takhle místo založení diskuze najít na netu kalkulačku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to almužna cca 15 tisíc. Nechápu, že si někdo dovolí práci za takové peníze nabízet. Doufám, že je to jen nějaký zkrácený úvazek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, je to kolem 15 tisíc, mám to samé. Práce na plný úvazek.
- Citovat
- Upravit
@nikinnna To tak nemůžeš brát. Jiné platy jsou v Praze a jiné třeba v Šumperku. V Praze, ale člověk nechá za bydlení 20k, v Šumperku 8k.
- Citovat
- Upravit
@alena1995 píše:
@nikinnna To tak nemůžeš brát. Jiné platy jsou v Praze a jiné třeba v Šumperku. V Praze, ale člověk nechá za bydlení 20k, v Šumperku 8k.
Ale za to si nic nekoupíš. Takovou sumu necháme měsíčně jako 3 lidí za jídlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak třeba vy byste za to ani nevstaly z postele, nic si za to nekoupíte atd, ale paní třeba našla práci po dlouhé době hledání a zachrání jí to zadek, to vy nevíte, tak bych jí necpala, jak se to málo peněz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Misasisi píše:
Za to bych ani nevstala…
no u nás třeba uklizečky ve škole mají minimální mzdu, což bude tohle. A že se nadřou. POkud by byly jen takoví, jako ty, tak nevím, kdo by to dělal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Asiina Přesně tak to mám i já, práci jsem sháněla hodně dlouho a kvůli dětem nic jiného bohužel nepřipadá v úvahu. Každopádně práce je to za ty peníze celkem náročná, ale jsem ráda aspoň za něco.
- Citovat
- Upravit
Já jsem chodila do práce za 6 tisíc čistého
v Praze (2017)… poloviční úvazek, ale byla jsem ráda, že něco mám.
- Citovat
- Upravit
@vokishka no jasny pokud nic není tak berou všechno to je jasný. Ale kdybych měla brát 15 tis tak sem ještě v mínusu a nezaplatím ani nájem a ani hypotéku ani auto nic 😁 🤦🏻♀️a k večeři bych si dala asi trávu před barákem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já taky pořád říkám, že pod 30 hrubyho bych nevstal z postele. Ale je mi jasný, že kdyby byla volba mezi 20 hrubyho nebo nic. Tak bych byl rád za 20 a hledal něco lepšího. Takže já jsem za ní rád, že i za tu pomalé minimalku jde dělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravim chci se zeptat nastoupila jsem do práce kde na smlouvě je stanovena Hrubá mzda 18 000 zajimalo by mě kolik to dela v čistém nevi někdo?