Druhý den v práci za blba

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.7.21 18:33

Druhý den v práci za blba

Ahoj, popravdě se jdu vyzpovídat, protože je mi do breku.

Jsem druhý den v práci, jde o logistický sklad. Sortiment se odesílá přes PPL, Geis, zásilkovnu a další… Dali mě na balení, čili někdo mi přiveze zboží a já ho zabalím a dám na pás. První den jsem si i vnutila sama od sebe na vozeni - hledate zboží po skladě. Protože od vedoucí celé firmy mi bylo řečeno, nze všichni dělají vše.

Jenom že, mám křečové žíly a stání 8 hodin je prostě moc. Ač jsem už několik měsíců po zákroku a noha je v pořádku, jakmile prostě delší dobu stojím, tak návaly tepla, brnění a nakonec i někdy necitlivost. Vedoucí to ví a chápe, nemá problém, abych převážně nebo jen vozila.

Prosím anonym, jinam smazat. Díky

Ale co se dnes stalo… Někdy po obědě, co jsem od rána jen stala na jednom místě a balila se to prostě už nedalo vydržet, nedodělala jsem vše co mi přivezli a šla vozit, hledat…

Vůbec mě nenapadlo, a popravdě jsme ani nevěděla, nikdo mi to neřekl, že prostě to musím udělat, aby se uzavřít zkrátka dopravce - ta paleta, na kterou se skládá. ( První den mi jen na jednom balíku ukázali co a jak a dělej. Během dnes jsem se vnutila i na vozeni, abych si to zkusila… Ani za dva dny dvě chyby, za cele směny. Nevím zda to je málo nebo hodně. Vedoucí směny jsou dvě ta jedna byla v pohodě, že chybama se člověk učí.

Druhá j vedoucí že směny mě dnes s tím incidentem sjezdila jak de…že si odejít nemůžu, že to za mě udělali, rozebrali si zboží a je hotovo.
No, byla nepříjemná zbytek dne. A mě je z toho na nic. Jaký jsem pako, že mě to nenapadlo…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32079
12.7.21 18:37

Nedělej si z toho hlavu…to si nemohla vědět…nejsi žádné pako… :hug: v nové práci je to vždycky ze začátku na nic…to ti řeknou skoro všichni…žádný učený z nebe nespadl…mají ti říct co a jak…je to jejich chyba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
12.7.21 18:37

Tak jako asi bych si nedovolila nechat rozdelanou praci a odejit…na druhou stranu ses nova a obcas chybu udelaji i mazaci :*. Podivej, tadny nasledky to nemelo, nic se nestalo…priste uz budes vedet. Verim, ze i ta sefka si uvedomuje, ze jsi proste nevedela…bud v klidu, zitra myslim, ze uz to bude ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.21 18:40

@Monchichik Na jedny straně chápu, že mi říct měli, ale na druhý si připadám fakt jak… A vůbec se netěším do práce, zítra.

Nevím, co tam se mnou je. Zda je to prostě z té monotónní práce, ve skladu (???) Nevím jak bych vám tpopsala : nemyslí mi to. Cítím se utlumena. Ač piji tam prostě si po směně případná jak vyfunovana 8o O víkendy když se hybu naprosto opak. Nevím, čím??? Přitom jedny vrata do haly jsou otevřené. Že by to bylo vzduchem??? 8o :roll: Přijdu si jak Mimoň a jakmile jdu z práce, jsem na vzduchu, tak jsem zas free. Je to velký sklad, málo lidí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.21 18:41

@kalie já také ne, ale ta noha už nešla, potřebovala jsem s projít a nechtěla jsme jen tam tak chodit. Aspoň něco dělat… Navíc to vozeni a hledání mě baví víc, než stát na místě a jen balit -. Ne vždy lehké věci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.21 18:43

@kalie navíc rozdělanou… Asi takhle, kdo má zrovna věci na vozíku tomu se leckdy pomůže, ať už že mě někdo pomůže nebo naopak ja jemu…

• Citovat
  • Upravit
2558
12.7.21 18:43

Tak jako ono je dost logický, že od rozdělaný práce se neodchàzí - minimálně ne bez domluvy s nadřízenou… jinak idealní by bylo najít si práci na kterou zdravotně a fyzicky stačíš, teď s tim vedoucí nemá problém, ale měla bych trochu obavy, že za pár týdnů/měsíců s tim budou mít problém kolegové, kteří nemaj žádný vyjímky a tu práci pak budou brát za tebe o nedělá úplně dobrý jméno.
Pokud si ale myslíš, že to budeš zvládat jako ostatní, tak tomu dej čas a vše se naučíš - každej někdy začínal a byl za blbce, nikdo není profík od prvbího dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
12.7.21 18:44

Rozhodovat si o práci co budeš dělat je dost mimo po dvou dnech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
12.7.21 18:45

Budou mít krecaky vsichni a nikdo nebude chtít delat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1608
12.7.21 18:53

Nástup do nové práce je prostě psychicky náročný, člověk dělá chyby, ktrerým se později sám diví no.Chce to vydržet, raději se poradit, tedy jestli máš možnost, je tam někdo ochotný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.21 18:54

@Nickjmeno 8o Četla si co píšu??? Nemám žádné zdravotní omezení, jen prostě křečové žíly díky dědičnosti. Přitom jsem sportovec, dokonce závodím.

Ty Vado, hned tasis zdravotní omezení, to je sila upřímně

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.21 18:55

@alun-ka Ano, je. Ale ti tam zrovna nejsou a ne vždy je vedoucí směny po ruce. Jedna má navíc dovolenou. Vedoucí firmy nemá žádné námitky, je se mnou spokojená, já původně totiž byla v jiné části, kde jsem jen chodila a holky u balíků mě tempo nestíhala :mrgreen: (jen pro zasmati)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.21 18:57

@Agusaguss Nic si nerozhodují. Jsem v té firmě už třetí měsíc. Jen mezi řečí jsem řekla vedoucí firmy, že bych raději chodila (bez důvodu ) a odpověď, že není problém, že to zařídí, stačí říct.

Předtím jsem byla na jiném oddělení, kde nyní nejsou zakázky i přes dovolené, zvladaji to tam v původním počtu. Tam jsem jen chodila, leckdy jen sama a holky nestíhala u balící linky

• Citovat
  • Upravit
2558
12.7.21 18:58
@Anonymní píše:
@Nickjmeno 8o Četla si co píšu??? Nemám žádné zdravotní omezení, jen prostě křečové žíly díky dědičnosti. Přitom jsem sportovec, dokonce závodím.Ty Vado, hned tasis zdravotní omezení, to je sila upřímně

„Ale co se dnes stalo… Někdy po obědě, co jsem od rána jen stala na jednom místě a balila se to prostě už nedalo vydržet, nedodělala jsem vše co mi přivezli a šla vozit, hledat…“

V tomhle odstavci jak píšeš jsem četla, že ses musela jít projít, protože tě bolela noha, tak jsi odešla od rozdělaný práce - tohle jako zdravotní omezení vidim i když papírově ti nic není

Příspěvek upraven 12.07.21 v 19:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
12.7.21 18:59

Ty, jako zaměstnanec, máš dokončit přidělenou práci a ne si svévolně jít dělat něco jinýho. Sprdla bych tě taky, ty jsi neudělala chybu, ty jsi neodvedla práci a někdo to musel udělat za tebe, navíc asi dost narychlo…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat