Jak vypočítat čistou mzdu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4198
13.7.21 19:05
@Misasisi píše:
Za to bych ani nevstala…

To zní dost pohrdavě vůči těm, kteří raději pracují za minimálku, než sosat stát.
Jsou profese a regiony, kde není větší šance na lepší výdělky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
13.7.21 19:06

Pro někoho, kdo si neumí dohledat výpočet čisté mzdy. Tři vteřiny na google je to peněz až až.

Za tyhle peníze kdo by z postele nevstal, si asi umí toto dohledat.

Plat by měl být úměrný i tomu co umíme. Není to pravidlem ale je jasné, že uklízečka nebude mít 30 čistého a stavební inženýr nebude mít minimální mzdu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
13.7.21 19:12

@renduli v pořádku já to beru.. Říkám že já bych za to nevstala to si snad říct můžu ne.. 👍🏻Kazdy si má říct plat takový aby mu vyhovoval.. Já bych za to proste nemakala. Pokud někdo nemá na výběr tak aspoň Teda něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27633
13.7.21 19:36
@Anettgizmo píše:
Pro někoho, kdo si neumí dohledat výpočet čisté mzdy. Tři vteřiny na google je to peněz až až.

Za tyhle peníze kdo by z postele nevstal, si asi umí toto dohledat.

Plat by měl být úměrný i tomu co umíme. Není to pravidlem ale je jasné, že uklízečka nebude mít 30 čistého a stavební inženýr nebude mít minimální mzdu..

krásný u nás za minimálku dělali i lidi s vs a víš proč protože jinou práci nesehnali jasně že by radši dělali za prachy co odpovídají vzdělání ale smolík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27633
13.7.21 19:37
@Misasisi píše:
@renduli v pořádku já to beru.. Říkám že já bych za to nevstala to si snad říct můžu ne.. 👍🏻Kazdy si má říct plat takový aby mu vyhovoval.. Já bych za to proste nemakala. Pokud někdo nemá na výběr tak aspoň Teda něco.

ale makala, makala pokud by nic jiného nebylo tak by jsi byla i za to ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13967
13.7.21 19:37
@Misasisi píše:
@renduli v pořádku já to beru.. Říkám že já bych za to nevstala to si snad říct můžu ne.. 👍🏻Kazdy si má říct plat takový aby mu vyhovoval.. Já bych za to proste nemakala. Pokud někdo nemá na výběr tak aspoň Teda něco.

A proč to musíš komentovat?? Nauč se už odpovídat na otazky to je už několikátá diskuse, kde je tvoje odpověď naprosto k ničemu. Zase sis jen pohonila ego a čau…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
13.7.21 20:08

@ka2ka nemakala promiň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
13.7.21 20:09

@Pidulka1991 prosímte dej mi pokoj si budu komentovat co chci.. Nebo co tě žere.. Tak to nečti a dej mi pokoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27633
13.7.21 20:15
@Misasisi píše:
@ka2ka nemakala promiň.

tak by jsi byla na pracáku za nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9718
13.7.21 20:17
@Misasisi píše:
@ka2ka nemakala promiň.
Život mě naučil, nikdy neříkej nikdy :mrgreen: I když pracuju za podstatně víc, tak si dovedu představit situace (do kterých se nechci dostat), kdy bych za podobnou mzdu pracovala :nevim: Ono to chce trochu pokory a neohrnovat čumáček nad lidmi, kteří z různých důvodů nemají takové možnosti jako ty.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
13.7.21 20:21

@Jahru čumáček neohrnuji… Řekla jsem že já bych za to nemakala.. Nikde jsem nepsala že za to nemají makat ostatní, každý si sám sebe váží na nějakou cenu prostě za kterou maká. Na tom není nic špatného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.21 21:04
@Misasisi píše:
@Jahru čumáček neohrnuji… Řekla jsem že já bych za to nemakala.. Nikde jsem nepsala že za to nemají makat ostatní, každý si sám sebe váží na nějakou cenu prostě za kterou maká. Na tom není nic špatného.

Někdy prostě jinou možnost, než brát to, co je, nemáš :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2690
13.7.21 21:07
@Anonymní píše:
Někdy prostě jinou možnost, než brát to, co je, nemáš :nevim:

V pořádku nic neříkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
13.7.21 21:14
@ka2ka píše:
krásný u nás za minimálku dělali i lidi s vs a víš proč protože jinou práci nesehnali jasně že by radši dělali za prachy co odpovídají vzdělání ale smolík

Jak píšu, není to pravidlem. Takže úměrné tomu co umíme být nemusí. Reaguji na to, že si zde zakladatelka neumí vyhledat výpočet čisté mzdy, tedy je 15tisíc pro ni dostačující. Více by jí asi nikdo nedal, když není schopná si to ani najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16159
13.7.21 21:26
@Misasisi píše:
@Pidulka1991 prosímte dej mi pokoj si budu komentovat co chci.. Nebo co tě žere.. Tak to nečti a dej mi pokoj

On tvůj komentář je asi stejný, jako kdybys napsala do diskuze Snažíme se o dítě a čeká nás už páté umělé oplodnění: „Já počala obě děti přirozeně, že se na to nevy. erete, když to ta příroda nechce“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat