Jak vypočítat čistou mzdu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@Misasisi píše:
@Jahru aha tak člověk má držet hubu a krok? Tak to musíte mít hodně nudný život… No nic už mi nepište protože člověk nemůže nic říct.. Jsem na diskuzi s odlišné názory jsou na místě 👍🏻hezky den
Tak je jasný, když je prostor k diskusi, tak proč nediskutovat, ale když se někdo zeptá kolik je čistého, když mám základ 18 000, tak tu ten fakt prostor není. Co tě vůbec vedlo k tomu na tuto otazku odpovědět, že „za tolik bych nevstala“, jakou to má vypovídající hodnotu pro zakladatelku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pidulka1991 hele nemá cenu tady psát mě to nebaví…
👍🏻Ty si myslí co chceš a mě nech na pokoji.. Až ti budu něco chtít napsat tak ti to napíšu. 👍🏻
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ale to ona dělá, všude hlásá, ze to bylo hned
Bylo to hned a co jako
máš s tím problém
někomu to jde nikomu ne. Každému se někdy Zadari nejsem sama komu se postestilo hned. Takže jestli máš nějaký komplex anonyme, jdi si ho léčit jinam 😁 👍🏻
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pidulka1991 píše:
Tak je jasný, když je prostor k diskusi, tak proč nediskutovat, ale když se někdo zeptá kolik je čistého, když mám základ 18 000, tak tu ten fakt prostor není. Co tě vůbec vedlo k tomu na tuto otazku odpovědět, že „za tolik bych nevstala“, jakou to má vypovídající hodnotu pro zakladatelku?
Někdo se holt potřebuje poplácat po vlastních zádech a pochlubit se, jaký je pašák, když to za něj nikdo neudělá.
A to i když se ho nikdo neptal ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Misasisi píše:
@Jahru aha tak člověk má držet hubu a krok? Tak to musíte mít hodně nudný život… No nic už mi nepište protože člověk nemůže nic říct.. Jsem na diskuzi s odlišné názory jsou na místě 👍🏻hezky den
Ano, odlisne nazory jsou na miste. Takze ti je lide budou psat a budou na tebe reagovat. Nechapu tedy, ze v kazde diskuzi pak vyzyvas, at ti nikdo nic nepise. Nejak si odporujes
.
- Citovat
- Upravit
@Yorkmut protože mě nebaví řešit 💩tak asi proto… Vyjádřila jsem se a nepotřebuji o tom krafat celý den, psala jsem že pokud lidi nemají jinou možnost ok, psala jsem že já bych za to nedelala mám nějaký placený a 15tis je fakt málo… A to že někdo to neprekousne není můj problém… Taky jsem psala že nikoho neoznacuji za socku a taky nikým nepohrdam. Myslím že jsem napsala vše a nemusím to řešit tady celý den 😊mám taky nějaký povinnosti 👍🏻
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jahru nikdo se po zádech neplaca já se v práci taky nekopu dopr…
Si nemysli proto tomu odpovida muj plat a za min to prostě dělat nebudu… Nevím co furt nechápeš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Haha, já za 18000 hrubého nastupovala do své první práce po VŠ. Rok 2014 a jak jsem byla ráda, že jsem našla práci. Kam se člověk dál dopracuje je už věc jiná, ale radši makat za málo než nemakat vůbec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Misasisi píše:
@Yorkmut protože mě nebaví řešit 💩tak asi proto… Vyjádřila jsem se a nepotřebuji o tom krafat celý den, psala jsem že pokud lidi nemají jinou možnost ok, psala jsem že já bych za to nedelala mám nějaký placený a 15tis je fakt málo… A to že někdo to neprekousne není můj problém… Taky jsem psala že nikoho neoznacuji za socku a taky nikým nepohrdam. Myslím že jsem napsala vše a nemusím to řešit tady celý den 😊mám taky nějaký povinnosti 👍🏻
Asi jsi stale nepochopila, ze nemuzes prikazovat, kdo na tebe muze a nemuze reagovat. A kdyz nemas cas, tak proste nepis. Emini opravdu neni povinny, vsak nemusis prispivat vsude
.
- Citovat
- Upravit
Ale to ona dělá, všude hlásá, ze to bylo hned