Jak vypočítat čistou mzdu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@zrcadlo tak plat a dítě je trosku rozdíl ne? Zase tady nebudeme míchat hrušky a jablka.. Já si můžu vyjádřit názor k čemu chci.. Nevím proč hodně lidí je hned jedovatých 😁pokud se vám názor nelíbí, tak ho přejděte a nekomentujte. Lehčí už to být nemůže 👍🏻 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Misasisi píše:
@ka2ka nemakala promiň.
Taky znám jednoho s tímto názorem. Dost často jen nad pivem v hospodě brečí, že nemá peníze a má dluhy, ale pořád čeká na tu svou „adekvátně“ zaplacenou práci, jelikož za 20 hrubyho prostě dělat nebude, je to pod jeho úroveň.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius ju bohužel to není můj pripad já se mám nastesti dobře. Znám svoje kvality, u zaměstnavatele jsem byla sebevědomá a prostě mám to co jsem chtěla, o tom to je. 😊Ale verim že i takový lidi jsou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Misasisi píše:
@Cenarius ju bohužel to není můj pripad já se mám nastesti dobře. Znám svoje kvality, u zaměstnavatele jsem byla sebevědomá a prostě mám to co jsem chtěla, o tom to je. 😊Ale verim že i takový lidi jsou.
chtelo by to trochu pokory. Az tve dite pujde do skolky, bude se o jeho spokojenost starat nekolik lidi s podobnymi prijmy, kteri i kvuli tvemu diteti rano z postele vstanou. Sebevedomi s tim nema co delat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy jak můžeš vědět že moje dítě bude chodit jednou do státní školky.?
Bavím se tady o platu každý má nějakou cenu za kterou maká co na tom není k pochopení. Vždy když jdeš na pohovor, ptají se jakou máte představu o platu. Takže já se nebojím říct kolik buď mi vyhoví nebo ne. Tak jaka pokora. 😊
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Misasisi píše:
@matkabagristy jak můžeš vědět že moje dítě bude chodit jednou do státní školky.?Bavím se tady o platu každý má nějakou cenu za kterou maká co na tom není k pochopení. Vždy když jdeš na pohovor, ptají se jakou máte představu o platu. Takže já se nebojím říct kolik buď mi vyhoví nebo ne. Tak jaka pokora. 😊
To je fuk, do jake skolky bude tvoje dite chodit. Uklizecku, osetrovatelku nebo kucharku, ktera by si v jakemkoli pomahacim zarizeni rekla o tvuj plat, by asi odvezli do Bohnic. Tolik k tomu sebevedomi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy no to už ale není můj problém 😊asi to nemá cenu řešit, každý má svůj názor. Znám hodně lidí co by za to do práce nešli, protože za 15tis opravdu nic nezaplatís. Ale pokud nikdo nemá na výběr jak už sem psala někde nahoře tak asi ok lepší než holý zadek. Ale můj případ to neni. Tím bych asi debatu ukončila. 😊
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Někteří ať si tu dají facku.
Tato mzda je v mém kraji zcela běžná. Berou ji i lidé s maturitou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Misasisi píše:
@zrcadlo tak plat a dítě je trosku rozdíl ne? Zase tady nebudeme míchat hrušky a jablka.. Já si můžu vyjádřit názor k čemu chci.. Nevím proč hodně lidí je hned jedovatých 😁pokud se vám názor nelíbí, tak ho přejděte a nekomentujte. Lehčí už to být nemůže 👍🏻
Proč je hodně lidí jedovatých? Odpověz sama sobě v zrcadle, patříš k nim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pidulka1991 nejsem jedovatá máš smůlu. Jsem jen upřímná a to je velký rozdíl, nebojím se něco říct.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Misasisi píše:
@matkabagristy no to už ale není můj problém 😊asi to nemá cenu řešit, každý má svůj názor. Znám hodně lidí co by za to do práce nešli, protože za 15tis opravdu nic nezaplatís. Ale pokud nikdo nemá na výběr jak už sem psala někde nahoře tak asi ok lepší než holý zadek. Ale můj případ to neni. Tím bych asi debatu ukončila. 😊
Není to tvůj problém, ale pr.el si v obchodním centru ráda posadíš na čisté prkýnko, že jo
A až budeš stará a nemohoucí jako každý jiný smrtelník, tak ti ji v DS utře nějaká taková, co kvůli tobě za ty mrzký prachy ráno vstane. Myslet si, že opravdu každý si může u pohovoru nadiktovat prachy a dostane je, že opravdu každý má na výběr, že jaké prachy máš ty, takové může mít každý, to je naivita a neschopnost vidět dál, než na špičku vlastního nosu.
Že to není tvůj případ je naprosto bezpředmětné. Ale když ono se na tom, že se mám lépe než nějaká socka s 18 hrubého, tak dobře honí ego, viď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Misasisi píše:
@Pidulka1991 nejsem jedovatá máš smůlu. Jsem jen upřímná a to je velký rozdíl, nebojím se něco říct..
Mno, spousta lidí si plete upřímnost s nevychovaností a bezohledností.
A ještě se tím chlubí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Misasisi píše:
@Pidulka1991 nejsem jedovatá máš smůlu. Jsem jen upřímná a to je velký rozdíl, nebojím se něco říct..
Jak psala @Jahru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SlečnaDahlia na wc v obchoďáku zásadně nechodím.. Protoze ty záchody jsou hnusný.. Tak jake čiste prkénko máš na mysli opravdu netuším. A nikdo o nikom neřekl že je socka tak nevím co to meleš. A nemysli si já do práce taky chodila brzké ráno
. Pokud vím všichni vstáváme protože musíme ne. Jen sem napsala že kdybych brala 15tis. Tak z toho nezaplatím ani nájem ani hypotéku ani auto nic 😁takže promiň já bych za to nemakala. A nikdo si na nikom ego nehoni.. Někdo má prostě v životě určité standarty a těch se drží sorry ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jahru aha tak člověk má držet hubu a krok? Tak to musíte mít hodně nudný život… No nic už mi nepište protože člověk nemůže nic říct.. Jsem na diskuzi s odlišné názory jsou na místě 👍🏻
hezky den
- načítám...
- Citovat
- Zmínit