Jak prodat věci po dětech

378
31.3.10 11:46

prodej věcí po dětech

Maminky, můžete mi poradit, kde tak nejúspěšněji prodáváte věci po dětech? Kde je tak největší šance něco prodat? (místní bazárek-obchůdek, přes internet - jaké www stránky?) Brzo budu prodávat lehačku, kočárek, autosedačku, kojící polštář, oblečky pro mimi atd. a neumím si představit, jak bych prodávala např. kočárek přes internet (jak bych ho balila, posílala) :nevim: . Moc děkuju předem za všechny příspěvky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
31.3.10 12:05

Při prodeji těch velkých věcí (kočár a spol) můžeš dát v inzerátech jako podmínku osobní odběr… Sice se tím velmi sníží okruh možných nakupujících, ale zas si myslím, že v dnešní době spíš uspěje inzerát na internetu, než nalepený na dveřích do Jednoty.
Ale ani tu Jednotu=) bych nezavrhovala, u nás je třeba v květinářství na náměstí jedna výloha „inzerátová“, taky možnost.
Nebo mrknout po kamenných sekáčích a bazarech v okolí…
Takže závěrem - rozhodila bych sítě všude, kde tě napadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
31.3.10 12:06

Já vystavila autosedačku u známe za výlohou, za dva dny byla fuč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6421
31.3.10 12:55

Skoro vše jsem prodala přes www.mimibazar.cz
U velkých věcí jako kočárek jsem uvedla jen osobní odběr. Ale třeba lehátko jsem posílala normálně v krabici, chce to jen zjistit kolik stojí poštovné, abys na tom neprodělala.
Někdy se konají v mateřských centrech bazárky, ale bohužel jsem zatím všechny prošvihla.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
31.3.10 13:16

Ja vse prodavam pres MMB nebo bazos,posilala jsem uz i autosedacku,korbicku a ted i kocar.
Vetsi veci posilam pres PPL,kupujici to ma do druheho dne doma a netrva to tak dlouho jako u ceske posty.
Zalezi na tom odkud jsi,napriklad u nas dela myslim Avizo burzy kde muzou maminky prodat uplne vsechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
31.3.10 13:27

A můžu se zeptat, v čem to posíláte? Ty velké věci? A vlastně i malé? Kupujete na to nějaké velké pytle??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
31.3.10 13:33

Já jsem akorát po synovi prodávala kočár a pak podvozek na autosedačku. Přes net jsem dala inzerát, ještě ten den jsem měla kupkyni. Manžel mi sehnal velkou krabici myslím od nějakýho spotřebiče, zabalili jsme to a odvezli na poštu. S paní jsme byly domluveny, že na dobírku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
31.3.10 13:42

Já jsem zatím prodávala přes internet jen nějaké oblečky a botičky a to přes bazárek na Modrém koníkovi a na Nasemimi.cz. Oblečky v bublinkové obálce a botičky v původní krabici, na kterou jsem jen nalepila papír s adresou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
31.3.10 14:07

Prodala jsem dost věcí přes aukro (lehátko, hopsátko, odrážedlo, nějaké věcičky apod). Co jde (např. věcičky), tak ty dám jen do pevné igelitky, udělám z toho placatý balíček, olepím izolepou a přilepím adresu. Je to malé, lehké, poštovné pak moc nestojí. U větších věcí to jistí krabice..od bot, po přesnídávkách apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
31.3.10 14:55

Tady na emiminu je bazárek :)

Já mám osvědčené:
www.aukro.cz
www.mimibazar.cz, www.mimiaukce.cz
www.bazos.cz
 www.mimino.cz

Velké věci jsem zatím neprodávala, jen kupovala, hlubokou korbičku na kočárek i autosedačku-vajíčko jsem koupila na aukru, přišly do dvou dnů přes PPL, ani to poštovné nebylo drahé, myslím, že kolem 200,–.
Dětské oblečeníčko balím přeně jak píše Kakika, ostatní do krabic vystlaných letáky a podobně. V nejhorším případě se dají krabice koupit přímo na poště, ale to je zbytečně drahé. Taky se dají vyškemrat v obchodech ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1263
31.3.10 16:17

Já jsem vš prodala na MMB. Kočárek, autosedačku, ohrádku,a td..
Skočila jsme si do obchodu kde prodávají kočárky jestli nemají krabice a dali mi je bez problémů. :wink:
Malé věci balím do iegelitových obálek. Křehké do bublinkových obálek, pak krabice od bot a velké věci v krabicích.

Opravdu je větší pravděpodobnost, že se to rychleji prodá nejen na osobní prodej. Ikdyž tam můžeš uvést, že osobní prodej upřednostňuješ. Hlavně si zjisti poštovné, protože jsem se na něm párkrát spálila. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
31.3.10 21:09

moc díky za Vaše zkušenosti, zas jsem o kousek chytřejší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
31.3.10 22:11

Ja prodávám také na mimibazaru, pak něco v blízkém bazárku na komisi. A pokud něco zůstane, dávám do KLOKÁNKU. Berou i hračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jitulee
7.4.10 20:07

Také prodávám věcičky na netu. Komisní prodej mi vždycky přijde zdlouhavý, něco někam nést a hlídat, kdy končí lhůta. A posílat věci poštou je vcelku OK. U větších věcí bych také volila osobní odběr. Já jsem tedy jednou prodala i takový ten barový stolek se dvěmi židlemi a posíala jsem to rozmontované poštou.Balík měla si 20kg 8-o Ale zvládlo se to. Jinak po dětech prodávám na mimino.cz Nafotím, vložím a prodám.Co zbyde dávám do kontejneru červeného kříže. Ale ten Klokánek zmíněný zde v diskuzi je dobrý nápad… To mě nenapadlo.

• Citovat
  • Upravit
15043
10.9.10 15:37

Právě prodávám věcičky po mých holčičkách. Kdo chce, může nakouknout na můj MMB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí