Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, poraďte kde prodávají v Plzni kočárky. Chtěla bych omrknout concorda a nejlépe i baby jogger. Věděla jsem jen o prodejně u Tesca na Rokycanské, to už tam není, tak vůbec nevim, kam zajet. Díky.
@rezulka
Oni zrušili super baby u Tesca? minulý týden to tak nevypadalo když jsem tam byla.
No ten jak tam kdysi býval, ten už tam neni dlouho, ne? Nebo se pletu? Někde jak je Elektroworld to bylo?
Taky nevím, že by superbaby zrušili. Tam by je mít mohli. Jinak v Plzni nevím, u krtečka už jsem dlouho nebyla. Já bych zas někde chtěla omrknout maxi cosi mura 4.
Ja už jsem tam taky dlouho nebyla, ale stránky jim fungují pořád, dokonce tam mají nějaké vánoční akce, tak snad jo
Já tam teda byla jednou, chtěla jsem si ozkoušet kočárek, jak se s ním jede, jen co jsme se dotkla madla, tak ke mě přisupěla prodavačka, že na to nesmím vůbec sahat
Pak jsme tam koupili přebalovací podložku, která po pár dnech používání novošem praskla, to nám neuznali, že si za to můžeme sami
chování děs ![]()
Prodejna SUPERBABY je tam stále. Já jsem vybírala kočár a vždy jsem se ptala na majitelku obchodu, příjemná paní a vždy nám dobře poradila.
Taky jsem se byla asi 2 roky zpět v superbaby podívat a ochota nic moc. Jen podívat, na nic nesahat a nedejbože se na něco zeptat a nekoupit to.
Zajedu tam a uvidíme. A jiný obchod teda? Ten Krteček? Nebývalo ještě něco na Slovanech?
Na Slovanech byla Chmelařová, ale prý je v insolvenci. Pak mají ještě kočárky v Olympii v Pompu, ale asi nic moc výběr.
@rezulka
V Plzni toho moc není nato jaké je to velké město. Chmelařová, Super baby, Pompo, já byla ještě v Rokycanech u náměstí, taky slušný výběr.