Prodloužené řasy bolí

Anonymní
19.3.23 08:29

Prodloužené řasy bolí

Byla jsem poprve na rasy. Moje kosmeticka nemela volno a ja mam cas jen o vikendu skrz hlidani, tak jsem vlezla k Vietnamcum. Letime v tydnu na dovolenou, takze to je fakt nouzovka. Kdyz mi rasy delala, tak jsem u toho slzela, lepidlo jsem mela az v ocich, nemohla jsem je pak ani poradne otevrit. Ted, skoro den po aplikaci, porad citim, ze mam lepidlo v koutcich oka. Kdyz si chci promnout oci, tak nemuzu, protoze to silene taha a boli (kdyz se jich nedotykam, tak v pohode). Nikdy jsem na rasach nebyla, tak se ptam - je to normalni? Odezni to po par dnech odezni? Nebo mam jit do salonu, at mi vrati penize? Je to fakt docela dost neprijemne 😃

Anonym, protoze jsem tu docela znama a nechci byt verejne pranyrovana, ze jsem nechala 750 Kc Vietnamcum :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37132
19.3.23 08:44

Obdivuju tvoji odvahu. Neřeknu nehty nebo vlasy, to kdyžtak doroste, ale na oči bych si teda od větví sahat nenechala :D jinak ne, nemělo by to pálit, bolet ani nikde překážet. Já si je nechávala dělat na svatbu a taky mě to pálilo, asi alergie na to lepidlo, musela sem je pak sundat a vyskubala se mi přitom i půlka mejch řas :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.23 08:54

@Kriss Tina Jsem blba. Normalne bych tam nesla, ale fakt to byla nouzovka :mrgreen: Ja si vyskubala uz na kazdem oku jednu krajni, ale vzdycky s vlastni rasou a bolest neskutecna :lol: Pry to vydrzi cca 3 tydny, tak se uz tesim, az do zacne odpadavat samo :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
680
19.3.23 11:06

Omlouvám se všem, ale nechápu tenhle trend. Jednou jsem to zkusila. Paní řekla, že mi je udělá krátké a přirozené a stejně jsem odcházela jako šIapka, navíc taky s lepidlem všude a přes noc většina řas zůstala na polštáři. :mrgreen: Peníze ti nevrátí. Prostě je nech sundat a nejlíp už v jiném salonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15856
19.3.23 11:08

Ano, „krása“ bolí. Stejně jako blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie