Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Obdivuju tvoji odvahu. Neřeknu nehty nebo vlasy, to kdyžtak doroste, ale na oči bych si teda od větví sahat nenechala
jinak ne, nemělo by to pálit, bolet ani nikde překážet. Já si je nechávala dělat na svatbu a taky mě to pálilo, asi alergie na to lepidlo, musela sem je pak sundat a vyskubala se mi přitom i půlka mejch řas ![]()
@Kriss Tina Jsem blba. Normalne bych tam nesla, ale fakt to byla nouzovka
Ja si vyskubala uz na kazdem oku jednu krajni, ale vzdycky s vlastni rasou a bolest neskutecna
Pry to vydrzi cca 3 tydny, tak se uz tesim, az do zacne odpadavat samo
![]()
Omlouvám se všem, ale nechápu tenhle trend. Jednou jsem to zkusila. Paní řekla, že mi je udělá krátké a přirozené a stejně jsem odcházela jako šIapka, navíc taky s lepidlem všude a přes noc většina řas zůstala na polštáři.
Peníze ti nevrátí. Prostě je nech sundat a nejlíp už v jiném salonu.
Byla jsem poprve na rasy. Moje kosmeticka nemela volno a ja mam cas jen o vikendu skrz hlidani, tak jsem vlezla k Vietnamcum. Letime v tydnu na dovolenou, takze to je fakt nouzovka. Kdyz mi rasy delala, tak jsem u toho slzela, lepidlo jsem mela az v ocich, nemohla jsem je pak ani poradne otevrit. Ted, skoro den po aplikaci, porad citim, ze mam lepidlo v koutcich oka. Kdyz si chci promnout oci, tak nemuzu, protoze to silene taha a boli (kdyz se jich nedotykam, tak v pohode). Nikdy jsem na rasach nebyla, tak se ptam - je to normalni? Odezni to po par dnech odezni? Nebo mam jit do salonu, at mi vrati penize? Je to fakt docela dost neprijemne 😃
Anonym, protoze jsem tu docela znama a nechci byt verejne pranyrovana, ze jsem nechala 750 Kc Vietnamcum