Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,
tak máme tady v nížinách pěknou inverzi a mám možnost vyrazit v pondělí s maloškem a sestřenkou na „výlet“… chtěli bysme někam na hory, nejlépe Krkonoše. Na 2 noci.
Kdybyste mi něco doporučili, budu moc ráda. Když bude ve vybavení bazén, whirpool nebo tak něco, bylo by to super (popřípadě v okolí nějaký aquapark:)
Díky Adéla
www.boudamama.cz Úžasná bouda,milý personál,rádi se tam vrátíme.Je tam bazén,výřivka.....a spoustu jiných aktivit.Naše srdeční záležitost.
Na slevomatu jsem jednou viděla i Špindl,ubytování v areálu Aquaparku.Bratr tam byl s rodinou a spokojenost.Mrkni na jejich www,mívají i jiné akce.
lasička1 píše:
www.boudamama.cz Úžasná bouda,milý personál,rádi se tam vrátíme.Je tam bazén,výřivka.....a spoustu jiných aktivit.Naše srdeční záležitost.
Na slevomatu jsem jednou viděla i Špindl,ubytování v areálu Aquaparku.Bratr tam byl s rodinou a spokojenost.Mrkni na jejich www,mívají i jiné akce.
Byla jsem jsen v restauraci, manjí to tam hezký.
Na ubytku jsem nebyla, ale slyšela jsem také jen samou chválu.
lasička1 píše:
Děkuju, to vypadá krásně
jj, ten špindl už mám v merku, jediný hotel, kam jsem psala mail ![]()
Tak já můžu doporučit špindlerovku… http://www.spindlerovabouda.cz/ výhoda je, že to je rovnou na hřebeni, a mimo sezónu mívají akce, takže je to za rozumnou cenu. V ceně je hodina pobytu ve wellness centru (vířivka, bazén, sauna). Nevýhoda je, že tam stojí za prd restaurace, je drahá a nic moc, na jídlo je lepší se vždycky stavit někde na výletě.
Byli jsme tam s dvouletou dcerou a můžu jen doporučit. Hlavní deviza jsou majitelé. Pokud si vezmete ubyt. i se stravou, vaří tak, aby to mohli i děti nebo děcku uvaří zvlášť. Dítě dostává polévku i jídlo tak akorát na jídlo, aby se nespálilo. Paní i nabídne, jestli chcete jíst s dítětem nebo má jídlo první přinést prckovi. To je ale jen jedna z věcí, která tam byla super. Samozřejmostí bylo čisté ubytování, pokoje jsou nové, venku trampolína (nevím jak teď v listopadu). Teď jsi už nevzpomenu na všechno, co se mi tam líbilo, ale rozhodně se tam budeme vracet.
Elik i Helik moc děkuju, ubytování super…
Můžu se zeptat, jaká je tam dostupnost autem? Nebo kde se auto nechává a jak je to pak daleko?
Díky:)
u šrenků parkuješ přímo u penzionu. Je to až na konci Sv. Petra. Jedeš tam normálně celou dobu po silnici, pak akorát tak 100 m k hotelu po zpevněné cestě.
Na špindlerovku se taky dá dojet autem. Sice je dole závora, normálně tam auta nesměj, ale ubytovaní můžou. My jsme teda pokaždý jeli až večer a to už u závory nikdo nebyl, ale asi by stačilo mít vytištěnou rezervaci.
Ahoj holky,
tak jdu se podělit, že jsme nakonec vybrali hotel od Elika…
Mají zrovna akci a po telefonu super jednání… a nakonec jede ještě kamarádka s malou, tak máme zamluvenej ten největší pokoj (obývák a 2 ložnice) už se hrozně těšíme
![]()
Tak ještě abysme byli spokojení a nějak sedla i ta restauračka, dyštak si sjedeme jinam…
Hezky si to tam užijte. Hned bych jela taky. Krásný vzduch, procházky… Jenomže s tím mým bříškem bych došla akorát tak před hotel.
Pozdravujte Krakonoše.