Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,
chystáme se na jaře ve dvou na prodloužený víkend do Říma a sháním ubytování pokud možno v centru, v blízkosti Termini a do cca 50 euro na osobu a noc. Na netu sice je nabídek celkem dost, ale ráda bych něco prověřeného. Nejsme moc nároční( aspoň myslím), takže nečekám Interhotel, ale slušnou postel „bez blech“ a možnost se osprchovat " bez plísně". ![]()
Díky za tipy.
Nevim, jaky mate termin, ale nejlevnejsi je to asi v poutnim dome Velehrad - http://www.velehrad.net/ Ale zkus se podivat, jestli v terminu vasi dovolene maji jeste volno.
My jsme pred 2 lety bydleli tady: http://www.venere.com/…b-speedybed/ Cena za pokoj a noc byla asi 55-60 EUR. Z Termini jsme tam jeli par zastavek autobusem, bylo to tam fajn ![]()
bohuzel nemam tak levny tip… "Inn Relais dei Papi - Rome ":http://www.venere.com/…is-dei-papi/ byli jsem ubytovani tady. 1o minut od Vatikanu… Kazdy den jsme nekam dojeli metrem a vraceli se zpatky pesky… Byli jsme tam na svatebni ceste
Rim je uzasny
Závidím, byla jsem tam před lety, snad se tam ještě podívám…
Užijte si to, ale bohužel neporadím ![]()
My bydleli kousek od Termini(je to spis horsi ctvrt) a nedoporucuju… Sice to bylo relativne levne, ale ne bez plisne… chvili jsem premyslela, jestli nepujdem jinam… a to nejsem zas tak narocna… hledej spis na sever od Termini, na jih je takova arabsko pristehovalecka ctvrt, nic moc… na sever by snad mela byt spis studentska…
mrkni na www.booking.com jde tam rovnou udělat i rezervace, už jsme přes tenhle server měli hotel víckrát, bohužel konkrétní tip na ubytování v centru Říma nemám
jinak my bydleli docela daleko od centra a už nikdy víc, jezdit římskou MHD, zejména autobusem je za trest ![]()
Ahoj,my jsme byli pred 3 lety tady:
docela hezky hotel - pokud jste snidanovy typy,tak snidane nic moc - jen sladke…
mischni píše:
Ahoj holky,
chystáme se na jaře ve dvou na prodloužený víkend do Říma a sháním ubytování pokud možno v centru, v blízkosti Termini a do cca 50 euro na osobu a noc. Na netu sice je nabídek celkem dost, ale ráda bych něco prověřeného. Nejsme moc nároční( aspoň myslím), takže nečekám Interhotel, ale slušnou postel „bez blech“ a možnost se osprchovat " bez plísně".
Díky za tipy.
my bydleli na Velehradě http://velehrad.net/info.html, je to hned u Vatikánu
My bydleli blízko Kolosea a v ulici byla i stanice metra, akorát si už nevzpomenu, co to bylo za penzion.
Jé, to je cestovatelek! Díky za tipy, projdu to.
Na ten booking.com jsem koukala, ale zkušenost je zkušenost.
pojedeme(poletíme s wizzair) poprvé na vlatní pěst, do teď jsme jezdili pod křídly cestovek, tak jsem z toho trochu vyhukaná.
A zařizuju to sama. Manžel na to není, mě to baví a navíc to bude mít jako dárek ke kulatinám.(Tímto žádám přítomné příbuzné o nevyzrazení, nic netuší.
)
mischni píše:
pojedeme(poletíme s wizzair) poprvé na vlatní pěst, do teď jsme jezdili pod křídly cestovek, tak jsem z toho trochu vyhukaná.A zařizuju to sama. Manžel na to není, mě to baví a navíc to bude mít jako dárek ke kulatinám.(Tímto žádám přítomné příbuzné o nevyzrazení, nic netuší.
)
tak to je jako u nás,taky mě to baví a manžel se jen přizpůsobí
kdyby to bylo na něm,tak neodjedeme nikdy nikam…a právě využívám ten booking…ale zkušenost je zkušenost, to jo ![]()
Anik - ten midi hotel se mi moc líbí. Je to kousek od Termini a fotky vypadají dobře. Se snídaní si poradíme…
ad Velehrad - super cena, ale přiletíme dost pozdě a v noci bloudit po Římě nifmof. Cesta vypadá trochu složitě.A navíc mají stejně plno. ![]()
vesper - to on cestuje moc rád( teda oba), ale on se nechává unášet tou atmosférou a hlídám mapu.
TAkže už mám itinerář hotový. Kdysi už jsem tam byla, tak mám trochu předstsavu kam a jak.
Ostatním díky a budu to muset prostudovat.
Ještě nějské zkušenosti? Využili jste třeba Roma pas?
mischni píše:
pojedeme(poletíme s wizzair) poprvé na vlatní pěst, do teď jsme jezdili pod křídly cestovek, tak jsem z toho trochu vyhukaná.A zařizuju to sama. Manžel na to není, mě to baví a navíc to bude mít jako dárek ke kulatinám.(Tímto žádám přítomné příbuzné o nevyzrazení, nic netuší.
)
Tak já se v tom zařizování dovolených a hledání hotelů taky vyžívám
Bez cestovky je to lepší, ten Řím nás před 2 lety vyšel asi na 6 tisíc na 4 dny a cestovky to nabízejí za dvojnásobek ![]()
Ahoj, my byli hotel stargate, jela jsem jen se sestrou takže jsme chtěli jak říkáš postel a koupelnu. Ubytko levné a cca 300m od metra termini. Kousek hned interspar, reznictvi, restaurace. My stejně jen cestovali.
Via Palestro 88
tel: +39064457164 info@stargatehotels.net
www.stargatehotels.com