Ubytování v Římě

5100
16.11.11 17:45

Ubytování v Římě

Ahoj holky,
chystáme se na jaře ve dvou na prodloužený víkend do Říma a sháním ubytování pokud možno v centru, v blízkosti Termini a do cca 50 euro na osobu a noc. Na netu sice je nabídek celkem dost, ale ráda bych něco prověřeného. Nejsme moc nároční( aspoň myslím), takže nečekám Interhotel, ale slušnou postel „bez blech“ a možnost se osprchovat " bez plísně". :mrgreen:
Díky za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7414
16.11.11 17:59

Nevim, jaky mate termin, ale nejlevnejsi je to asi v poutnim dome Velehrad - http://www.velehrad.net/ Ale zkus se podivat, jestli v terminu vasi dovolene maji jeste volno.
My jsme pred 2 lety bydleli tady: http://www.venere.com/…b-speedybed/ Cena za pokoj a noc byla asi 55-60 EUR. Z Termini jsme tam jeli par zastavek autobusem, bylo to tam fajn :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5470
16.11.11 18:06

bohuzel nemam tak levny tip… "Inn Relais dei Papi - Rome ":http://www.venere.com/…is-dei-papi/ byli jsem ubytovani tady. 1o minut od Vatikanu… Kazdy den jsme nekam dojeli metrem a vraceli se zpatky pesky… Byli jsme tam na svatebni ceste :) Rim je uzasny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
16.11.11 18:11

Závidím, byla jsem tam před lety, snad se tam ještě podívám…
Užijte si to, ale bohužel neporadím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5922
16.11.11 18:28

www.airbnb.com

• jsou tam reference na ubytovani od ostatnich lidi, projdi si to, je tam hodne nabidek, urcite se ti bude neco libit :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
16.11.11 18:31

My bydleli kousek od Termini(je to spis horsi ctvrt) a nedoporucuju… Sice to bylo relativne levne, ale ne bez plisne… chvili jsem premyslela, jestli nepujdem jinam… a to nejsem zas tak narocna… hledej spis na sever od Termini, na jih je takova arabsko pristehovalecka ctvrt, nic moc… na sever by snad mela byt spis studentska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
16.11.11 19:25

mrkni na www.booking.com jde tam rovnou udělat i rezervace, už jsme přes tenhle server měli hotel víckrát, bohužel konkrétní tip na ubytování v centru Říma nemám

jinak my bydleli docela daleko od centra a už nikdy víc, jezdit římskou MHD, zejména autobusem je za trest :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
16.11.11 19:38

Ahoj,my jsme byli pred 3 lety tady:

http://www.hotelmidirome.com/

docela hezky hotel - pokud jste snidanovy typy,tak snidane nic moc - jen sladke…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
16.11.11 19:44
mischni píše:
Ahoj holky,
chystáme se na jaře ve dvou na prodloužený víkend do Říma a sháním ubytování pokud možno v centru, v blízkosti Termini a do cca 50 euro na osobu a noc. Na netu sice je nabídek celkem dost, ale ráda bych něco prověřeného. Nejsme moc nároční( aspoň myslím), takže nečekám Interhotel, ale slušnou postel „bez blech“ a možnost se osprchovat " bez plísně". :mrgreen:
Díky za tipy.

my bydleli na Velehradě http://velehrad.net/info.html, je to hned u Vatikánu

• Citovat
  • Upravit
50166
16.11.11 19:52

My bydleli blízko Kolosea a v ulici byla i stanice metra, akorát si už nevzpomenu, co to bylo za penzion.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
16.11.11 20:12

Jé, to je cestovatelek! Díky za tipy, projdu to.
Na ten booking.com jsem koukala, ale zkušenost je zkušenost.
pojedeme(poletíme s wizzair) poprvé na vlatní pěst, do teď jsme jezdili pod křídly cestovek, tak jsem z toho trochu vyhukaná. :mrgreen: A zařizuju to sama. Manžel na to není, mě to baví a navíc to bude mít jako dárek ke kulatinám.(Tímto žádám přítomné příbuzné o nevyzrazení, nic netuší. :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
16.11.11 20:14
mischni píše:
pojedeme(poletíme s wizzair) poprvé na vlatní pěst, do teď jsme jezdili pod křídly cestovek, tak jsem z toho trochu vyhukaná. :mrgreen: A zařizuju to sama. Manžel na to není, mě to baví a navíc to bude mít jako dárek ke kulatinám.(Tímto žádám přítomné příbuzné o nevyzrazení, nic netuší. :wink: )

tak to je jako u nás,taky mě to baví a manžel se jen přizpůsobí :mrgreen: kdyby to bylo na něm,tak neodjedeme nikdy nikam…a právě využívám ten booking…ale zkušenost je zkušenost, to jo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
16.11.11 20:28

Anik - ten midi hotel se mi moc líbí. Je to kousek od Termini a fotky vypadají dobře. Se snídaní si poradíme…

ad Velehrad - super cena, ale přiletíme dost pozdě a v noci bloudit po Římě nifmof. Cesta vypadá trochu složitě.A navíc mají stejně plno. :-?

vesper - to on cestuje moc rád( teda oba), ale on se nechává unášet tou atmosférou a hlídám mapu. :mrgreen: TAkže už mám itinerář hotový. Kdysi už jsem tam byla, tak mám trochu předstsavu kam a jak.

Ostatním díky a budu to muset prostudovat.
Ještě nějské zkušenosti? Využili jste třeba Roma pas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
16.11.11 20:40
mischni píše:
pojedeme(poletíme s wizzair) poprvé na vlatní pěst, do teď jsme jezdili pod křídly cestovek, tak jsem z toho trochu vyhukaná. :mrgreen: A zařizuju to sama. Manžel na to není, mě to baví a navíc to bude mít jako dárek ke kulatinám.(Tímto žádám přítomné příbuzné o nevyzrazení, nic netuší. :wink: )

Tak já se v tom zařizování dovolených a hledání hotelů taky vyžívám :mrgreen: Bez cestovky je to lepší, ten Řím nás před 2 lety vyšel asi na 6 tisíc na 4 dny a cestovky to nabízejí za dvojnásobek :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
16.11.11 21:27

Ahoj, my byli hotel stargate, jela jsem jen se sestrou takže jsme chtěli jak říkáš postel a koupelnu. Ubytko levné a cca 300m od metra termini. Kousek hned interspar, reznictvi, restaurace. My stejně jen cestovali.

Via Palestro 88
tel: +39064457164 info@stargatehotels.net
 www.stargatehotels.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix