Ubytování v Římě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35331
17.11.11 10:58

My chodili od Termini vsude pesky, zaplatili jsme si jen par jizd metrem, uplne to stacilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
17.11.11 20:56

mroe - mě to právě taky připadá zbytečný. Na muzea moc nejsme, spíš koukat na památky zvenku, kostely jsou zadara a Koloseum a Forum Romanum a ještě něco je za jedno vstupný.Navíc mi dnes kámoška řekla, že wizzair zajišťuje i dopravu z letiště do centra( za poplatek), takže by to pto nás asi nemělo cenu.
Chystám se dnes objednat letenky, tak držte palce,at to nedomotám. Jsem v tomto panna. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35331
17.11.11 21:19

My jsme leteli sami, po vlastni ose… myslim, ze jsme dojeli z letiste vlakem prave na Termini… ale uz fakt nevim…
Jak v Bruselu, bych poradila lip :wink:

Příspěvek upraven 17.11.11 v 21:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
17.11.11 21:26

Až poletíme do Bruselu, tak vím, na koho se obrátit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
17.11.11 21:55

urcite si neplatte ten odvoz z letiste do centra,to je zbytecny…na Termini jede z letiste vlak asi za 12,– EUR/os. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
17.11.11 22:29

Anik - já vím. Ale ona teď platila letenky rodičům a tam i zpět to vyšlo busem od wizzairu na 900, kdežto tím vlakem mi to vychází na 1200.Tak nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
17.11.11 22:33

Anik - zatím mi vychází dobře ten hotel, cos sem dávala ty. Nevíš, jestli mají zrušení rezervace zdarma?Doufám teda, že to nebude potřeba, ale… Nejak to tam nemůžu najít( asi to taky bude mojí jazykovou vybaveností… :oops: , nesmí se na mě moc rychle a složitě :lol: )

A můj drahy právě dokráčel na společné lože, takže pro dnešek končím a letenky budou až zítra, aby náhodou něco nezamérčil. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
17.11.11 22:37
Anik6 píše:
urcite si neplatte ten odvoz z letiste do centra,to je zbytecny…na Termini jede z letiste vlak asi za 12,– EUR/os. :-)

Taky jsme tak jeli a netrvá to snad ani půl hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
17.11.11 22:54
mischni píše:
Anik - zatím mi vychází dobře ten hotel, cos sem dávala ty. Nevíš, jestli mají zrušení rezervace zdarma?Doufám teda, že to nebude potřeba, ale… Nejak to tam nemůžu najít( asi to taky bude mojí jazykovou vybaveností… :oops: , nesmí se na mě moc rychle a složitě :lol: )A můj drahy právě dokráčel na společné lože, takže pro dnešek končím a letenky budou až zítra, aby náhodou něco nezamérčil. :mrgreen:

Cancellation Policy

There is no cancellation charge if you cancel at least 48 hours before 12.00 on the arrival day. For all cancellations received after such time a 1 night late cancellation charge will be debited to your credit card.

Maji bezva storno podminky,zdarma lze zrusit 48h do 12hodin pred prijezdem,pozdeji nauctuji cenu 1× noci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
17.11.11 23:09

Anik - díky, to je super. Myslím, že je rozhodnuto. :lol:
Zítra se na to vrhnu - už fakt. :lol: :lol: :lol:
Dobrou noc všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
18.11.11 07:15
Anik6 píše:
urcite si neplatte ten odvoz z letiste do centra,to je zbytecny…na Termini jede z letiste vlak asi za 12,– EUR/os. :-)

Autobus z letiště přímo do termini stál myslím 8 € na osobu. Tak dopředu nic určitě nekupuj. Rozhodneš se na místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
18.11.11 09:19

my jsme jeli primo z letiste specialnim vlakem, co jezdi na termini. a nestalo to moc, jak rikaji holky, par euro. jezdi i pomerne casto. ale byl strasne plnej.
jinak po Rime jsme meli koupenou nejakou vicedenni jizdenku. bydleli jsme asi 3 minuty od Vaticanu a hodne jsme toho i zvladli pesky. pokud budete na termini, tak to budete mi jeste bliz. ale ja jsem za ni byla rada, byla jsem uz tou dobou tehotna. co se tyce cen vstupneho, tak nam by se zadny pas nevyplatil. jak rikate, kostely jsou zdarma, vcetne sv Petra. platili jsme jen koloseum spolecne s forum romanum a celym tim starym arelem, to se da koupit spolecne, je to hned vedle. my jsme spis turisti, co si mesto projdou pesky, namesti, fontany, nejaky ten obchudek… do muzei moc nechodime.
za tyden to bude rok, jeli jsme tam na predsvatebni cestu zasnoubit se, mela jsem to jako prekvapeni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
18.11.11 19:38

Mischni tak jak si dneska pokrocila? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
18.11.11 20:42

Hlásím, že letenky objednány a (snad) i zaplaceny.Nějak jsem se tím prokousala. Dokonce jsem asi volala do MAďarska,protože jsem něco potřebovala upřesnit, mluvila s česky mluvícím MAďarem z aerolinek, do toho mi viselo na nohavici vřeštící batole - no byl to zážitek.
Jestli se vše zadařilo zjistím, až mi tak ve středu potvrdí přijetí platby. :lol:
Další krok bude rezervace hotelu. NAšla jsem na netu i pár recenzí na ten MidiHotel, co sem dávala Anik. Celkem dobrý, vesměs psali, že hotel dobrý, jen že se špatně hledal a okolí bylo trochu „divočejší“(ve smyslu binec, kravál z dopravy atd.)Ale asi do toho půjdeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35331
18.11.11 21:18

Hm, my bydleli kousek, na Via Cairoli :wink: Neni to moc dobra ctvrt, samej pristehovalec, ale da se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí