Prodlužující se cyklus

44
14.6.18 15:41

Prodlužující se cyklus

Zdravím dámy, ráda bych se poptala jestli s tímhle nemáte některá zkušenost. brala jsem 8 let HA vše bez problémů ale poslední cca rok co jsem zobala pilulky jsem začala mít nepravidelné a hodně krátké cykly, někdy i po 10ti nebo 14ti dnech :?.. doktorka udělala vyšetření a doporučila vysadit aspoň na pár měsíců a potom přejít na větší dávky hormonů s tím že po tak dlouhé době po vysazení byla MS přesná jako hodinky, cyklus 28 dní, ovulace 14-15.den :palec:. takhle to fungovalo půl roku, a teď poslední cca půl rok ovu nepoznám jestli vůbec je a cyklus se naopak prodlužuje, byl: 31/35/32/37… teď jsem 41DC a stále nic :nevim:. ráda bych věděla jestli někdo netušíte čím to může být nic ze životosprávy se u mě nezměnilo… taky jestli na to existuje něco jiného než HA, tu už brát nechci.
Děkuji za případné zkušenosti a hezký den všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21091
14.6.18 16:26

@Aanikaa No můžou se ti měnit hormony a nebo kolísat jejich hladina.

A záleží na, co tu HA potřebuješ. Pokud jako antikoncepci, tak určitě je možností spousta. Pokud na úpravu hormonů a stabilizaci cyklu, tak bych zkusila hormonální jógu a bylinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
14.6.18 17:41
@P4ja píše:
@Aanikaa No můžou se ti měnit hormony a nebo kolísat jejich hladina.A záleží na, co tu HA potřebuješ. Pokud jako antikoncepci, tak určitě je možností spousta. Pokud na úpravu hormonů a stabilizaci cyklu, tak bych zkusila hormonální jógu a bylinky.

Nějaké bylinky jsem tu vyčetla máš zkušenost jestli i babské rady v tomhle fungují? HA už brát nechci, chtěla jsem je právě vysadit aby mělo tělo čas a srovnalo trošku samo dřív, než se rozhodneme s partnerem pro mimi. Takže něco na úpravu cyklu. Čím je cyklus delší tak tím bolestivější a o to víc krvacim. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
14.6.18 20:01

@Aanikaa já brala chvíli Gynex než jsem otěhotněla, jinak to cvičení… víc jsem nepotřebovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
14.6.18 21:22

@P4ja děkuji podívám se na to :). Na gyndu se teď právě nedostanu ale kdyžtak až se zadaří tak se zminim i tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
20.6.18 09:07

Tak jsem se pořád nedočkala, 47DC, asi 4ty den mě bolí v podbřišku a jakoby pocit „nadýmání“, jsem podrážděná, takže PMS jak blázen, pro jistotu jsem si udělala test před dvěma dny, ale negativní. :nevim: už i na moje poměry se mi to čekání zdá nějak dlouhé. Dřív jsem s tím zkušenosti neměla, snad prý při anovulacnim cyklu by být MS nemusela, jinde jsem zase slyšela ze i tak se MS aspoň slabá dostaví aby odešla aspon sliznice :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí