Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky, chtěla bych se zeptat, koupili jsme si kočárek trojkombinaci a musím říct, že u toho byla hrozná autosedačka, čehož jsem si při koupi vůbec nevšimla… Ve vajíčku je malej od ledna což bylo v pohodě, teď se udělalo hezky a vezu ho jen 10 min v autě a je celý propocený, vajíčko je udělaný ze šílenýho materiálu, kterej nedejchá a malej se v něm paří, samozdřejmě je mu to nepohodlný, takže se po pěti minutách kroutí a chce ven. Poradili by jste mi prosím jakou jinou koupit, aby byla opravdu prodyšná, pohodlná i na delší cesty? Děkuji
Myslím, že všechny na tom budou všechny podobně, myslím že jsme někde četla, že potah autosedačky by měl být z nehořlavýho materiálu…a tam je dost omezenej výběr ![]()
@Kve…tuska15 Myslím, že si asi moc nevybereš. Dítě musí být na fest přitažené a pokud je vedro, tak se Ti potivé dítě bude potit ve všem.
Zkusila bych pod něj dát bavlněnou plínu, oblékat co nejméně, nejlépe do funkčního materiálu (zkusit zainvestovat třeba do body z moiry), auto vyvětrat a vyklimatizovat, než tam dáš vajíčko.
Mam extremne potici se dite a do autosedacky davame bavlnenou plinu, ta ten pot krasne vcucne ![]()
Děkuji za odpovědi. Snažím se ho oblékat co nejméně a mám pod ním bavlněný ručník, ještě zkusím funkční oblečky. Tak děkuju
@Kve…tuska15 Ručník je podle mě moc tlustý a pot nenasaje. Bavlněná plínka saje podstatně víc.