Prodyšná autosedačka - vajíčko

3.7.16 17:18

Prodyšná autosedačka - vajíčko

Ahojky, chtěla bych se zeptat, koupili jsme si kočárek trojkombinaci a musím říct, že u toho byla hrozná autosedačka, čehož jsem si při koupi vůbec nevšimla… Ve vajíčku je malej od ledna což bylo v pohodě, teď se udělalo hezky a vezu ho jen 10 min v autě a je celý propocený, vajíčko je udělaný ze šílenýho materiálu, kterej nedejchá a malej se v něm paří, samozdřejmě je mu to nepohodlný, takže se po pěti minutách kroutí a chce ven. Poradili by jste mi prosím jakou jinou koupit, aby byla opravdu prodyšná, pohodlná i na delší cesty? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
3.7.16 17:29

Myslím, že všechny na tom budou všechny podobně, myslím že jsme někde četla, že potah autosedačky by měl být z nehořlavýho materiálu…a tam je dost omezenej výběr :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
3.7.16 17:35

@Kve…tuska15 Myslím, že si asi moc nevybereš. Dítě musí být na fest přitažené a pokud je vedro, tak se Ti potivé dítě bude potit ve všem.
Zkusila bych pod něj dát bavlněnou plínu, oblékat co nejméně, nejlépe do funkčního materiálu (zkusit zainvestovat třeba do body z moiry), auto vyvětrat a vyklimatizovat, než tam dáš vajíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.16 17:47

Mam extremne potici se dite a do autosedacky davame bavlnenou plinu, ta ten pot krasne vcucne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.16 17:52

Děkuji za odpovědi. Snažím se ho oblékat co nejméně a mám pod ním bavlněný ručník, ještě zkusím funkční oblečky. Tak děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
3.7.16 17:54

@Kve…tuska15 Ručník je podle mě moc tlustý a pot nenasaje. Bavlněná plínka saje podstatně víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
3.7.16 18:04

Ještě existují letní potahy, co třeba zkusit to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.16 20:58

Jo díky za tip, kouknu na to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat