Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky,můžete mi prosím poradit nějaký program pro děti v okolí Tesáku Trojáku?máme odjíždět na prázdniny a po sněhu ani památky,tak přemýšlím jak děti zabavit a jaký jim udělat program,vůbec nemám šajnu co kde v okolí takového zajímavého co by bylo za zhlédnutí je.Sjezdovky jsou sice upravované,ale děti ani jeden nelyžují.přemýšlela jsem i nad kinem,nějakým bazénem.prostě nějaké kulturní nebo sportovní vyžití v okolí.na netu jsem nic co by mě zaujalo nenašla,tak kdyby jste někdo měli nějaké tipy,tak sem s nim prosíííím.díky moc.
Ahojky,
v Rajnochovicích … cca 8 km od Trojáku, mají koníky a dají se domluvit vyjíždky na koních. A je tam krásná příroda na procházky ![]()
Za Bystřicí pod HOstýnem jsou v Teplicích u Hranic jeskyně - Zbrašovské aragornitové jeskyně, tak možná budou mít otevřeno ![]()
U Bystřice pod Hostýnem je poutní místo Hostýn ![]()
Ve Valašském Meziříčí je bazén, muzeum a zámek (záleží, jak jsou děti malé, zda je to bude bavit).
U Zlína je ZOO (asi 40 min. autem), ve Zlíně pak určitě i kino.
děkuji moc za tipy.mrknu na to Valašské Meziříčí jak je to daleko a zkusím kuknout na ty jejich stránky.moc děkuji i za ty zbrašovské jeskyně,vůbec jsem o nich neslyšela
a přitom je to od nás kousek.to je opravdu super
Kousek je Kroměříž, zámek, dvě zámecké zahrady, krytý bazén, zimní stadion, mateřské centrum, muzeum, kino…M