Prohmatání břicha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
25.8.23 22:22

@aiwwa já to “objevila” až teď 😂 tak nevím jestli “to” tam bylo :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76727
25.8.23 22:23
@Ninare píše:
Protože už s ním mám tak měsíc problémy. Bolí mě na různých místech, divně píchá, cejtim se nafouklá.. tak mě prostě napadlo udělat si pohmat, dělá to i doktorka vždycky přeci :roll: no a ty útvary mě vyděsily, tak se jen ptám, jestli je to normal a nebo mám plašit :nevim:

BYLA JSI NA ULTRAZVUKU, kdyby tam něco bylo, doktoři by to řešili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116106
25.8.23 22:25
@Ninare píše:
@aiwwa já to “objevila” až teď 😂 tak nevím jestli “to” tam bylo :lol: :roll:

Jako fakt myslíš, že ti za 14 dní vyroste v břiše útvar co se dá nahmatat?
(co to je dneska za diskuze?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
25.8.23 23:37

Tak on ultrazvuk nevidí úplně všude, žejo.. na střeva třeba skoro vůbec.. nemusíte mě tady takhle “popichovat”.. mám jen strach :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.23 00:20
@stinga píše:
BYLA JSI NA ULTRAZVUKU, kdyby tam něco bylo, doktoři by to řešili

myslíte, ze na utz je vše vidět? Myslím, ze je dost subjektivní. Moje osobní zkušenost: jedna dr, neviděla nic na žlučníku, další o dva měsíce 1 kamínek a další dva dr o měsíc později viděli dva polypy. Ze by za dva měsíce vznikly polypy a měsíc před tím byl jeden z nich kaminkem?

• Citovat
  • Upravit
35329
26.8.23 01:21
@Anonymní píše:
myslíte, ze na utz je vše vidět? Myslím, ze je dost subjektivní. Moje osobní zkušenost: jedna dr, neviděla nic na žlučníku, další o dva měsíce 1 kamínek a další dva dr o měsíc později viděli dva polypy. Ze by za dva měsíce vznikly polypy a měsíc před tím byl jeden z nich kaminkem?

no a co? Zalezi, jaky meli UZ. V tehle velikosti kaminek a polyp proste spolehlivě nerozeznas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.23 01:43

Spíš si myslím, že to máš nějaké tukové boule. Já mám tohle pod levým prsem, velkou bouli, nahmatám jí hlavně když se,, napnu,, nebo lehnu.. ve stoje cítit není, nedá se nahmatat, ale jak se napnu a nahnu na pravou stranu, tak ji citim, je asi 4cm velká, jeste jsem s tim ani nikde nebyla.. Nebolí, při hmatu je pohyblivá, mám ji jakoby pod prsem, na žebrech. A na pravé straně uplně ve stejných místech mám další dvě ale malinký, asi 0,5.
Jsem po dětech silnější, hlavně v břichu, mám to tak všelijak povislé a volné, takže tak se nejvic ty tukovky dělají.

• Citovat
  • Upravit
76727
26.8.23 16:42
@Ninare píše:
Tak on ultrazvuk nevidí úplně všude, žejo.. na střeva třeba skoro vůbec.. nemusíte mě tady takhle “popichovat”.. mám jen strach :/

tak si vyžádej odeslání na kolonoskopii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.23 17:14
@mroe píše:
no a co? Zalezi, jaky meli UZ. V tehle velikosti kaminek a polyp proste spolehlivě nerozeznas.

v jaké velikosti? Ja žádnou neuváděla. Jen píšu, ze je utz subjektivní - záleží na zkušenosti lékaře a přístroji, na přípravě a asi i konstituci těla (obeznejsi lidé se utz hůře vyšetřují), utz neukáže vše (ale vy jste radiolozka tuším, tak víte).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex