Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zajímal by mě důvod, proč to nedělá ofiko
a kdo se pod to teda podepíše?
Udělat to může, ale stejně tam musí někdo dát ofiko razítko. Vybehat úřady si pak můžete sami.
@Anonymní píše:
Zdravím, mám v plánu rekonstrukci podkroví.
Známí se mi nabídl že by mi udělal projekt, ale nedělá to oficiálně.
S tím že, veškeré papíry si vybeham sám. A tak se ptám je to dobrá volba? A vůbec šlo by to?
Bez autorizovaného projektu si můžeš na stavební úřad běhat maximálně jen tak pro kondičku.
@Anonymní píše:
S tím že, veškeré papíry si vybeham sám. A tak se ptám je to dobrá volba? A vůbec šlo by to?
a proto jsi odřekla toho „oficiálního“, co to u vás už byl obhlídnout a začal na tom dělat?
@Cenarius píše:
Zajímal by mě důvod, proč to nedělá ofikoa kdo se pod to teda podepíše?
Treba nemuze - stret zajmu
jinak tezko rict ![]()
Tak dobre, děkuji nechám to raději člověku co to dělá ofiko.
My si projekt taky kreslili sami, ale musí být schválený, tudíš ti ho projektant musí stejně za nějaký peníz potvrdit razítkem a ty si vyběhat úřady a ostatní (statika, požární bezpečnost, ŽP atd…)
My si to kreslili jen protože jsme vážně hodně nad tím premýšleli a pořad něco měnili. Kdybych nebyla tak náročná tak si to nechám nakreslit projektanta. Mas to bez práce a vše schválené a vypočítané. Projekt by nás i s beháním stal 45k.
Takhle nás vyšel asi něco kolem 20, ale o peníze nám nešlo. Každopádně kdybych věděla kolik práce a času nás to bude stát, tak si raději asi zaplatim za projekt a tolik nevymýšlím ![]()
@Markéta188 ml právě a teď je vše omezené, úřady a pod. A mám doma malé mimčo přítel v práci takže to bych nedala časově. Takže to nechám panu ať nám to zařídí a je. Ikdyz člověk ušetří ale co nadelame hlavně ať je to pořádne.
Taky budu náročná ale mám omezený prostor tak bohužel nemůžu moc vymyslet. 😀