Prokletý mopy

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
pavli3
24.3.13 22:02

vlastnosti mopu

Záleží na kluznosti povrchu, způsobu ovládání, spotřebě saponátů a typu špíny :mrgreen: ale vyzkopušet si ti musí každá sama

• Citovat
  • Upravit
5278
24.3.13 22:02
@berry4 píše:
Ano ano - koště a hadr, to mi o pokusech a zklamáních nakonec vyšlo jako nejlepší varianta ;)

přesně tak - mopy sice super rychlý, ale i když je vyždímanej skvěle, tak na tmavě hnědý plovoučce jsou proti slunci šmouhy. používám hadr z mikrovlákna a plovoučka se leskne…teda - než na ní rozpatlá mimino piškot a dvojčata jogurt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
24.3.13 22:16

Mě nevyhovuje to že je strašně rychle suchej i kdzž tím zatočím jen jednou. Holky moc děkuju zqa příspěvky asi se nechám inspirovat dalším mopem. Sakra manžel mě už přerazí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
24.3.13 22:18

Mám v bytě parkety jsem z nich zoufalá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
25.3.13 08:38

Taky mám Viledu Ultramax a jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
25.3.13 09:52

Mam doma sice mop ale pouzivam jenom obcas.Pac neni nad to vytirat hadrem mopem jsem zjistila ze i kdyz vysavuju tak mi semtam neco zustane a mopem to nenaberu a jeste se to hromadi v rozich ve finale. Takze mop vyjimecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavli3
27.3.13 19:23

Asi rok mám toto http://www.mall.cz/…ultramax-set
a maximální spokojenost.

• Citovat
  • Upravit
9
29.3.13 11:12

Po několika marných zkušenostech s mopy jsem nakonec opět skončila u hadru, používám tedy klasické bavlněné pleny, co mi zůstaly po dětech, na plovoučku ideální, krásně se máchají a podlaha je rychle suchá a bez fleků ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
4.11.13 11:51

Ozivuji diskusi. Mate nekdo Leifheit Twist set New XL? Konkretne tento? http://m.mall.cz/…ystem-xl-new Mam ho objednany a ted jsem teda naviklana, jestli ho nevratit a nekde neshanet ten starsi model. Tenhle pry hodne caka kolem, tak by me zajimala realna zkusenost nekoho, kdo ho ma. Moje sestra ma ten starsi a ten pry nestrika, ze je nejaky novejsi a starsi jsem bohuzel zjistila, kdyz jsem ji poslala odkaz, ze jsem ho objednala, tak povida, ze je trochu jiny, nez ten co ma. Zacala jsem cist recenze a ejhle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ellievanessqa
4.11.13 12:04
@Laury píše:
Po několika marných zkušenostech s mopy jsem nakonec opět skončila u hadru, používám tedy klasické bavlněné pleny, co mi zůstaly po dětech, na plovoučku ideální, krásně se máchají a podlaha je rychle suchá a bez fleků ;)
:palec: :palec: presne tak :)
  • Citovat
  • Upravit
12895
4.11.13 12:09

@kroutilka já na ten odkaz nechci klikat, ale není to nějakej podvod ta www adresa? Mall.cz nemá takovou adresu. Radši si dávej pozor a neposílej předem peníze. Jinak s mopem ti neporadím, mám Viledu - taky ten typ Twist. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
4.11.13 12:11

@ellievanessqa Diky za komentar, ale nesnasim uklizeni a machani se ve vode, kdyz vytiram… Zlomil se mi stary mop, takze resim nahradu a k hadru s kostetem se vracet nehodlam. Opravdu me zajima zkusenost s Leifheit twist systemem 2013.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
4.11.13 12:13

@circus Ne, neni, je to jen mobilni verze. Dam odkaz z normalni verze. http://www.mall.cz/…ystem-xl-new

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
4.11.13 12:15

@circus Rozhodovala jsem se mezi Viledou a Leifheitem, ale Leifheit ma mamka i segra a jsou spokojene, tak jsem nechtela experimentovat, no a nakonec jsem stejne vybrala blbe asi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
4.11.13 12:22

@kroutilka ajo, me tam zmatlo to m.:) Jak jsem psala, neporadim. Mam totiz Viledu a parada!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný