Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj vsem ![]()
bydlime s manzelem v ostrave byte 2+kk (pronajem) a planujeme miminko - takze bychom se radi prestehovali do vetsiho (3+kk nebo 3+1).. moc se nevyznam v tech ruznych realitkach a casto se mi zadne inzeraty pres internet ani nelibi (a kdyz uz libi, tak je to byt RPG, do ktereho bych opravdu nesla)..
chtela bych se tedy touto cestou zeptat, jestli nekdo nevi o nekom, kdo ma v planu pronajmout byt, popr. jestli nemate kontakt na nejakou dobrou realitni spolecnost, kde nas neoskubou o uplne vsechny penize ![]()
lokality - centrum, fifejdy, poruba, hrabuvka, marianske hory..
dekuji ![]()
@petramarkech na netu je skupina - pronájmy ostrava. Sem to nepatří. ![]()
Doporučuju koukat na bezrealitky.cz, pokud vyloženě nespěcháte, určitě najdete co hledáte. My jsme se takto přestěhovali do pěkného levného bytu v místě kde jsme přesně chtěli. Žádný poplatek realitce.
Bezrealitky.cz Anebo si na avizo.cz dejte inzerát, že hledáte podnájem. Jasně napište, že nabídky RK neposílat. Pouze přímí vlastníci.
@aslynt píše:
Inzeráty sama nepodávat!!! Jedině odpovídat na ty existující, jinak se těch telefonátů už nezbavíte
Může podat inzerát bez telefonu.
@Blekota píše:
Bezrealitky.cz Anebo si na avizo.cz dejte inzerát, že hledáte podnájem. Jasně napište, že nabídky RK neposílat. Pouze přímí vlastníci.
to je marný.. a když tam jasně napíšeš, že chceš takovou a makovou lokalitu, tak Ti denně přijde 30 mailů z realitek, menší byty, naprosto jiné lokality atd.. to jsem si užila ![]()
@martina.se píše:
to je marný.. a když tam jasně napíšeš, že chceš takovou a makovou lokalitu, tak Ti denně přijde 30 mailů z realitek, menší byty, naprosto jiné lokality atd.. to jsem si užila
To znám. Ale na tom avízu je to aspoň tak, že tě nebudou otravovat mobilem, když tam číslo nezadáš. A ani ostatní nevidí tvůj e-mail.