Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, chtěli bysme pronajmout 2+kk, či 3+kk, max. 11 000 včetně služeb, bez kauce a provize realitce. nebo s možností rozložení kauce do nájmů. Nevěděly byste o něčem takovém?
Díky
@Simca02
Tak bez kauce si docela fandíš.
Kauce může být až 6 nájmů! Ale 2-3 jsou běžné. A myslím si, že to není tolik ![]()
V dnešní době ti takové ubytování poskytnou maximálně hodně dobří známí. Já bych si nedovolila pronajmout svůj byt bez toho, aniž bych si kauci vzala.
@Simca02 píše:
Dobrý den, chtěli bysme pronajmout 2+kk, či 3+kk, max. 11 000 včetně služeb, bez kauce a provize realitce. nebo s možností rozložení kauce do nájmů. Nevěděly byste o něčem takovém?Díky
Upřímně jsem docela zvědavá, jestli něco takového seženeš. Můžeš zkusit www.bezrealitky.cz . Co jsme bydleli po pronájmech, tak kauce 2-3 nájmů byla minimum. Osobně bych bez kauce taky nepronajala a takový zájemce by mi byl podezřelý. Nic ve zlém.
@Simca02 my sme měli pronajmuto v Poděbradech a v pečkách a kauci sme platit museli (tenkrát sme si na to půjčovali u banky ) mám pocit že v Poděbradech 15 000 Kč a v pečkách jeden nájem bez služeb. pochybuju že seženeš od cizích lidí bez kauce
. A podnájmy bez realitky najdeš většinou na nástěnkách (jedna v kolíně bejvala v hračkářství naproti rosmmanovi a pak jsou v tescu, kauflandu…
)
Myslím, že požadavek ceny není nějak špatný, ale vzdát se toho „bez kauce“. O realitce si musíš rozhodnout sama - spousta lidí pronajímá bez ní.
Ještě loni jsme bydleli v Kolíně ve velkém 2+1, nájem 8000,– včetně energií, ale kauce tam teda byla (1 nájem).
Právě, že kauce je skoro všude, většinou jeden nájem, někde je i dohodou, tak zkusím, není to jednoduchý něco sehnat. Někomu 15 000 můžeš přijít málo, mě na mateřský teda ne ![]()
@Simca02 píše:
Právě, že kauce je skoro všude, většinou jeden nájem, někde je i dohodou, tak zkusím, není to jednoduchý něco sehnat. Někomu 15 000 můžeš přijít málo, mě na mateřský teda ne
mě to málo taky nepřišlo ale když chceš bydlet tak to holt jinak nejde
![]()