Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Kde a jak sehnat pronájem v Liberci bez RK? Poradíte někdo, prosím? Už hledáme dlouho a sháníme něco levnějšího, ale na zbytečné provize realitek nemáme! Děkuji za jakýkoliv tip Veronika ![]()
Ahoj, hodně vídávam na nastěnkach na ulici a jinde vylepene letačky typu Pronajmu byt v Liberci+část cena Bez rk nebo si vy dejte takovou poptavku a rozvěste něco typu
Pronajmeme byt třeba 3+kk(nwm jak velky)cena dejme tomu 10tis měsíčně bez Rk
Určitě sleduj www.bezrealitky.cz jestli už to neděláš, můžeš si tam zadat i upozornění na byt s danými parametry, který ti chodí na mail. Takhle jsme našli my svůj byt
Jinak jako lokalitu můžu doporučit Vesec, moc se nám tu líbí ![]()
Můžeš se také podívat do Tipservisu, vydávají ho každých 14 dní, tuším v úterý, ale některé inzeráty tam bohužel z realitních kanceláří taky jsou, takže na to si dát pozor. Nebo zkusit mrknout třeba na hyperinzerci… Nejsou tam všechny inzeráty od RK, je potřeba to protřídit.
Já budu od května, nebo od června pronajimat byt 2+1 na františkově.
@verunecka87 píše:Škoda, já tam nebydlím, ale mám tam uložené věci.
My bysme potřeSbovali už od dubna
A vychází v Liberci něco jako zpravodaj pro obyvatele města? (Myslím tím noviny distribuované výhradně do poštovních schránek.) Tam bych dal inzerát, že si chci pronajmout byt v městě… Mně to zatím zabralo vždycky - i ve vesnici s 1800 obyvateli. ![]()
Případně pokud mají webovky libereckého magistrátu taky inzertní část, tak bych to zkusil i tam…
Nepronajimate nekdo byt v liberci za rozumnou cenu? Nutně hledam. Do konce dubna se musime stěhovat ![]()