Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak to by ti měl propočítat švagr, on ví za co bude nakupovat, my ti to tady můžem říct tak z koule.
Pokud nejsi náročná, dá. Pokud ale chceš mít za tuhle cenu i zařízenej barák, podlahy, topení, kuchyň, koupelnu atd., k tomu přípojky (jestli nejsou) a tak, tak pochybuju… Jenom kuchyň, pokud nebereš nějakou z IKEA třeba, tě vyjde tak na 150-200 se spotřebičema…
@ohýnek píše:
Tak to by ti měl propočítat švagr, on ví za co bude nakupovat, my ti to tady můžem říct tak z koule.
Už ti přišla nová? ![]()
@ohýnek píše:
@Seizdra @Seizdra jj, ale já nevěděla, že bude větší poptávka, já si vzala jen obyč na těhu
Kolikrát jsem ti říkala, že investovat se vyplatí vždycky do kvalitnějšího… No a já se zrovna chtěla zeptat, jestli přijede konečně ten pošťák ![]()
@Anonymní píše:
@ohýnek @Seizdra jestli chcete rypat, zalozte si svou diskuzi, pokud nemate co rict k tematu, tak se prosim nevyjadrujte…predpokladala jsem, ze napisou holky, ktere se stavbou maji zkusenosti…
svagra se zatim z urcitych duvodu ptat nechci…
Podívej se na druhej příspěvek
Je možné postavit zděný bungalov do 100m2 do ceny cca 1,3mil? Nepocitam pozemek. S tim, ze by to postavil svagr, ktery ma stavebni firmicku a vetsinu materialu bychom meli za velkoobchodni cenu?
Radeji anonym