Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky ![]()
Byla jsem na revizi, když jsem potratila v 9 tt. a to jsem embryo nosila až do 12. tt., protože jsem neměla ani jeden z příznaků, že jsem potratila. Pak při další ¨běžné¨ kontrole mi Dr. oznámila tu SMUTNOU ZPRÁVU, že už to tři týdny nosím v těle mrtvé. To byl ŠOK Jelikož žiji v zahraničí a docházela jsem na soukromou kliniku, na ten zákrok jsem šla hned v tu chvíli. Ten den mě nebolelo nic. Pak další dva dny trochu, ale dalo se to vydržet. Zato DNES.. po skoro pěti měsících mi ještě nedorazila první MS od revize… takže mi DR. předepisovala prášky na podporu cyklu, taky antikoncepci, ale nic z toho všeho mi nepomohlo. Dnes jsem si nechala píchnout injekci Prontogest (něco jako u nás Agolutin), akorát s tím rozdílem, že Agolutin obsahuje 30 mg hormonu Progesteron na 1 ml a Prontogest, co píchli mně, tak má 100 mg.
Celým svým srdcem doufám, že konečně se MS dostaví. Jelikož jsme o první přišli, chtěli bychom se začít snažit znovu…
Holky, co máte zkušenosti s tím Agolutinem, za jak dlouho vám dorazila MS? Anebo jsou nějaké případy, že se třeba nedostavila???
Život je občas pěkně nespravedlivý, víte to??? ![]()
Všechny vás zdravím a těm, co si prošly podobnou situací posílám povzbuzení ![]()
Zase bude líp ![]()
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!