Propojení dvou lidí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Propojení dvou lidí
Zdravím vás holky, mám dvě krásné a zdravé děti - mimo běžných nachlazení, ale to je vedlejší. Mám malou neteřinku Elišku, která má pořád nějaké zdravotní problémy a mám takový zvláštní pocit, že když Eliška něco má nebo se jí něco stane, tak se to nějak u mně projeví.
Už i dříve jsem měla takový divný až chladivý pocit kolem sebe, tak jsem psala rodičům, zda něco se neděje a ti odpověděli, že ne, ale později se zjistilo, že tchán má nádor. Tak bych chtěla se vás zeptat, zda je to normální? A proč to přišlo až teď? A jak poznám, že je to zrovna u toho konkrétního človíčka? Zajímalo by mně, zda můžu jíst to, co chci a nebo musím držet dietu jako neteř, se kterou jsem propojená??? A nebo kdybyste věděli na koho se mám obrátit, byla bych moc ráda.
Děkuji předem.
Katka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Je to normální - vyhledáváš souvislosti tam, kde nejsou.
Kvůli tomu nemusíš držet dietu.
Proč to přišlo zrovna teď těžko říct - třeba máš víc času na taková pozorování, kdo ví.
Doporučuji Derrena Browna, např. v knížce Magie a manipulace mysli to řeší moc pěkně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle mě to možné je. I ta dieta. Zkus nějakou kinezioložku nebo paní co komunikuje s andely. Já třeba když mám negativní sen o zubech, tak do roka odejde do nebe člen rodiny…viz snář.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@radkka píše:
Na tomhle čísle by měli poradit…+420 284 016 píše: Více
A to je co za číslo???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zelená7 píše:
A jak jsi poznala, že jsi propojená s neteří?
Jak??? No po každé, co se jí něco stalo, tak jsem měla nějaký bolesti a nejhorší bylo, když já jsem měla zimnici a ona měla čtyřicítky horečky a přestalo jí na chvilku tlouci srdíčko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nepochopím jednu věc, když někdo na takový věci nevěří, proč to musí okomentovat?!? Dělá vám to radost nebo jak?!?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit