Klepající duch
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Klepající duch
Ahoj, jednou za čas mě v noci vzbudí klepání, ale nikdo v domě není. Je to jako klepání na skříň či na dveře. Když však procitnu úplně, již nikdo neklepe. Bydlím ve starém domě, kde žilo již X generací, tak to přikládám nějakému duchovi. Nevíte, co proti tomu, nebo co po mě „duch“ chce?
Není to zrovna dvakrát příjemné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@drinka zkus vymítače.. my ho domů bereme každý rok pro jistotu. Ducha si můžeš donést na zádech i ze hřbitova nebo od někoho kdo ho má doma. Většinou jsou hodní a neublíží, ale chtějí ti dát na jevo, že tě tam třeba hlídají nebo tak.. jinak než vymítačem (senzibilem) se ho nezbavíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nemáte starší nábytek? V tom občas klepe i bez duchů, třeba při změně teploty v domě atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nejdřív by chtělo zjistit jestli je to opravdu duch. Máš i jiné zkušenosti než klepání?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud to slyšíte jen ve snu a v přechodech mezi snem a bdělostí, a ne v bdělosti, tak vás vážně nanapadlo, že je to skutečně jen sen?
Něco mi říká, že když začnete dbát na spánkovou hygienu a důkladnou kompenzaci stressu pravidelným pohybem a relaxančími cvičeními, tak budete spát lépe a nebudete se budit s pocitem nějakého klepání.
Ale kdo by dělal něco tak trapně praktického a přízemního, jako že by se staral o kvalitu spánku a svoje zdraví, žejo.
Když můžete najít šarlatány, co se na vás přisajou abudou z vás tahat prachy na magické prostředky, vyhánění duchů a tak. A žádný ctidbalý obchodník vás nenechá jít po první intervenci, bude to dlouhé, složité a drahé. Ale budete mít super pocit že máte ducha a jste tak zcela výjimečná a bduete muset řešit ducha a ne ty podstatné věci, kterým se možná poněkud vyhýbáte a budí vás v půlce noci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nas doma taky porad neco klepalo. Vzdy jsem se strasne bala, ale pak jsem jednou prisla na to ze je to kotel
Spim totiz nad sklepem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nam takhle v byte ve starem cinzaku vrzaly parkety. Jak jsme nebyly doma a byla tam zima cca 18 stupnu (vysoke stropy, velka okna, byt nadherny), když jsem prisla domu z práce a zapla topeni, aniz bych vlezla do loznice, tak když jsem sla spat, tak presne v mistech, kde jsem chodila, pak ty parkety vrzaly. Kolikrat nas to i budilo, jak kdyby tam někdo chodil. Třeba i jo, nejaky dusich tam byl, ale nic nedelal a clovek se v byte nikdy necitil neprijemne, tak jsem to nijak neresila…
- Citovat
- Upravit
No já bych ty šarlatány tak nezavrhovala.Je pravda, že je jich na netu plno a z 90ti procent jsou to šmejdi co tahají peníze. Já osobně mám zkušenost s jednou paní z Prahy.Byla u mě za dva tisíce a předváděla něco jako vymítání a pak meditaci k očistě. Po ukončení mi tvrdila, že je vše pryč a navykládala mi nesmysli o tom kdo v domě byl. ( držela se mých informací a popisu děje ). Já si byla jistá, že tady byla úplně zbytečně a nepomohla vůbec ničemu. Možná mi jen dodala ještě větší stres, že jsem stále cítila přítomnost " něčeho ".Pak jsem na doporučení poznala pána co mi opravdu pomohl a neměl žádný ceník. Prostě pomohl a bral co kdo dal a dát mohl nebo dát chtěl. Ala takové lidi budete na netu těžko hledat!
Tady by asi určitě chtělo zjistit jestli jde o halucinaci nebo sen. Pokud žádný další příznaky k paranormálu nejsou tak bych vsadila na tu spánkovou hygienu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alenka.jelis ne - ten druhý měl daleko lepší marketingové strategie a byl mnohem šikovnější v tzv. „cold reading.“
Z „dobrovolných“ darů dostane daleko víc, šuškanda je daleko efektivnější než web a pokud chce víc peněz, tak nesmí mít image pouťové hadačky, nyní tedy toho co je v ezo tv a nebo na každém webu, ale právě onu auru tajemna a nedostupna že to nedělá pro kšeft, jako jeho konkurence, ale že je to jeho „poslání“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak každý má na věc svůj názor a třeba i svojí zkušenost. Podstatné je, že pán mi pomohl při jedené jediné návštěvě a ve výsledku je jedno zda měl ceník nebo ne. Důležité je, že jsem měla po šílených zážitcích klid.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ou píše:
Pokud to slyšíte jen ve snu a v přechodech mezi snem a bdělostí, a ne v bdělosti, tak vás vážně nanapadlo, že je to skutečně jen sen?Něco mi říká, že když začnete dbát na spánkovou hygienu a důkladnou kompenzaci stressu pravidelným pohybem a relaxančími cvičeními, tak budete spát lépe a nebudete se budit s pocitem nějakého klepání.
Ale kdo by dělal něco tak trapně praktického a přízemního, jako že by se staral o kvalitu spánku a svoje zdraví, žejo.
Když můžete najít šarlatány, co se na vás přisajou abudou z vás tahat prachy na magické prostředky, vyhánění duchů a tak. A žádný ctidbalý obchodník vás nenechá jít po první intervenci, bude to dlouhé, složité a drahé. Ale budete mít super pocit že máte ducha a jste tak zcela výjimečná a bduete muset řešit ducha a ne ty podstatné věci, kterým se možná poněkud vyhýbáte a budí vás v půlce noci.
@Ou Já mám spánek až moc dobrý
hygienu také
občas jsou slyšet zvuky i ve dne, že tam někdo chodí nebo že bouchnou dveře, i které jsou zavřené ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lizatko15 píše:
@drinka zkus vymítače.. my ho domů bereme každý rok pro jistotu. Ducha si můžeš donést na zádech i ze hřbitova nebo od někoho kdo ho má doma. Většinou jsou hodní a neublíží, ale chtějí ti dát na jevo, že tě tam třeba hlídají nebo tak.. jinak než vymítačem (senzibilem) se ho nezbavíš.
Poprvé to byly docela šoky, ale teď už mě to vyděsí jen na chvilku a pak už v pohodě. Ani nepociťuji strach, tak snad je to hodný duch ![]()
To jsem ještě neslyšela že na zádech
zajímavé
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@drinka píše:
@Ou@Ou Já mám spánek až moc dobrýhygienu také
občas jsou slyšet zvuky i ve dne, že tam někdo chodí nebo že bouchnou dveře, i které jsou zavřené
Zkusila bych vykuřovadlo. Jsou na to různé směsi nebo úplně postačí obyčejný vavřín.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@drinka já tomu taky nevěřila. Ale byla doba kdy se mi přestalo v životě dařit a to po tom, co jsme se odstěhovali. Zavolali jsme vymítače a měla jsem na ramenou 2.. po té co mě vyčistil i dům atd.. se mi zas daří, čekám zdravé miminko a celkově je mi ó moc líp. Ale člověk, který na to nevěří tak má ducha na ramenou třeba celý život, ale taky mám plno stresu atd..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit