Bohnický hřbitov – komentované prohlídky

69
11.8.17 14:20

Bohnický hřbitov – komentované prohlídky

Ahoj, koukala jsem na fb, že se dělají komentované prohlídky. Moje otázka zní: byla jste některá, šli byste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16744
11.8.17 15:28

Moje známá tam nedávno jela, byla to síla, ale ona je zvyklá, vyprávěla mi to, říkala že by to bylo lepší kdyby tam ožralové nekopali do hrobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.17 09:44

Ahoj, byla jsem tam letos 2 krát fotit urbex a asi už bych tuto návštěvu nechtěla opakovat.To co se o místě povídá nejsou pouhé báchorky. Já osobně jako dost senzibilní člověk mám velké zážitky. Dva kroky od zdi máte pocit tísně a smutku, točí se hlava a nejde se zbavit pocitu, že na vás koukají. Je možné v dáli slyšet šepot nebo volání. Jako fotografka s plně připravených foťákem jsem jen kroutila hlavou.Po pár minutách mi baterie svítila červeně a fakt je, že mi vždy běží ještě záložní baterka. Osobně bych návštěvu doporučila, ale člověk by měl přistupovat s velkým respektem… Je smutné, že po místě neuctivě běhají party náctiletých s cigaretou v puse a předhánějí se kdo udělá lepší selfíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
15.8.17 10:37

Něco takového se tam vážně děje? Já myslela, že je to veřejnosti jinak nepřístupné. Hrozně mě to láká, jen nejsem zrovna bojácná a nevím zda bych to zvládla. @střepina A nevíš kolik lidí tam chodí, nebo jak velká třeba byla ta skupinka? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.17 11:18

Veřejnosti to přístupné není. Brána je uzamčena. Každý tam leze přes zeď která je ze zadní strany přístupná a nízká. Skupinky jsem tam potkala různé. od 2 až po 5 lidí. Ale vždy jen koukali protože věděli, že jak oni tak my tam nemáme co dělat a nikdo si nikoho nevšímal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
15.8.17 13:00

@ZorkaS prý je to zavřené, ale vedle vrátka byly otevřené, takže normánlně prošli, známá má kruh lidí, takže jich bylo asi 6 a ještě se k nim přidala další skupinka lidí, kteří chtěli něco vidět, prý jsou tam hlavně mrtvý, na kterých by prováděny pokusy, proto je to místo tak silné, odváděla tam holčičku s maminkou do světla, už tam nechtěli být, to prý ztichnul celý hřbitov je tam zed vrahu, jeden s nima komunikoval, ale byl prý obviněn neprávem, takže nebyl zlej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
16.8.17 13:25

Já se tam určitě chystám, až bude další organizovaná prohlídka. Popřípadě normoš se domluv s J. Vítkem, kterej se o hřbitov stará a adminuje tu FB stránku (předpokládám, že máme na mysli obě tu samou), prý se s ním dá domluvit a rád člověka provede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
25.8.17 14:05

@bjetuschka No to já bych tam právě asi sama (s panem Vítkem) nešla. Mám z toho celkem hrůzu takže bych tam šla jedině v případě, že kolem mě bude dalších 20 lidí za které se bude dát schovat :D A dáš pak vědět jaké to bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
25.8.17 15:24

@ZorkaS Jasný, dám vědět, ráda tam někdy půjdu. Na té červencové prohlídce bylo asi 50 lidí a doufám, že brzy bude další. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
30.8.17 10:10

@bjetuschka tak to už zní dobře :) to bych se nemusela tolik bát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
26.9.17 16:41

Teda, já bych se bála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie