Prorocké sny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
49
18.7.17 09:53

i Satan umi zazraky

2. Tesalonicanum 2:9 Ale přítomnost toho nezákonného je podle Satanova působení s každým mocným skutkem a lživými znameními a předzvěstmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
18.7.17 10:02

OK přešla jsi ze Starého Zákona na Nový. Teď vem svěcenou vodu a zalej monitor, pokud to zasyčí a zajiskří a začne smrdět, tak máš první opravdovou a nezprostředkovanou zkušenost za sebou. :zed:

Nejvíce zla jsem zatím viděl páchat ve jménu „toho jediného exkluzivního boha“.

Odlož citáty a modli se, ne na očích, ale ve skrytu svého srdce, ne slovy, ale láskou a pochopením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.17 14:46

Já také to nečekám ale přesto dostávám prorocké sny a jsem věřící, kdo mi to tedy posílá?

• Citovat
  • Upravit
49
19.7.17 19:51

svecena voda neexistuje!

Vzbud se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
20.7.17 09:39

podvedomi

Posila to tve pdvedomi a to, ze ve snu, je mozek ve zvlastnim stavu a vidi nepravdy. kolikkrat se mi zdalo, ze jsem bohaty, vzbudim se a NIC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.17 18:09
@rose66 píše:
Posila to tve pdvedomi a to, ze ve snu, je mozek ve zvlastnim stavu a vidi nepravdy. kolikkrat se mi zdalo, ze jsem bohaty, vzbudim se a NIC

Já tady píšu že mám prorocké sny, které se časem plní a ne že se mi zdají nepravdy. Třeba budeš bohatý ale nemůžeš to chtít hned po probuzení, je to hudba budoucností, na vše je svůj čas, mé sny se mi taky splní až třeba za par let, čím náročnější sen na splnění tím déle to trvá. Takové ty prkotiny se mi splní třeba druhý den, jako třeba to že budu mít nějaký konflikt s někým nebo problémy v práci. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
49
21.7.17 11:38

sny

Mozek je ve zvlastni stavu a vidis blbosti - toz vsechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
21.7.17 11:39

sny maji i zvirata

. Přirozené sny mohou být vyvolány určitými myšlenkami nebo emocemi, rozrušením nebo denními událostmi (úzkostí, tělesným stavem, zaměstnáním apod.). (Ka 5:3) Tyto sny nemají žádný zvláštní význam. (Ža 73:20) Hladovému člověku se může zdát, že jí, a žíznivému, že pije, ale když se tito lidé probudí, jejich potřeby nejsou uspokojeny. S podobným přeludem se setkaly všechny národy, které ‚vedly válku proti hoře Sion‘. (Iz 29:7, 8)
O pohanském názoru na sny je v jednom slovníku uvedeno: „Babylóňané se na sny tak spoléhali, že v předvečer důležitých událostí spali v chrámech a doufali, že dostanou radu. Řekové toužící po uzdravení spali ve svatyních Aeskulapa a Římané v chrámech Sarápida. Egypťané zhotovovali podrobné knihy sloužící k výkladu snů.“ (Harper’s Bible Dictionary, M. Millerová a J. L. Miller, ed., 1961, s. 141) Mezi věrnými Židy a ranými křesťany však takové zvyklosti neexistovaly. Písmo varuje před vyhledáváním znamení, a to bez ohledu na to, zda se tato znamení objevují v přirozených snech, nebo v různých jiných událostech. (5Mo 18:10–12;

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.17 15:29
@rose66 píše:
Mozek je ve zvlastni stavu a vidis blbosti - toz vsechno

Jo jasně a ty jsi všude byl, všechno víš a od všeho máš klíče :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.7.17 15:35

To že vidíš blbosti ty ještě neznamená že je vidí všichni :mavam:

• Citovat
  • Upravit
25897
28.7.17 17:28

Taky se mi to stalo a vždy, když mám živé sny se dopředu děsím, co zas bude. Jednou se mi zdálo, že za mnou přišel kamarád a přinesl mi ukázat miminko. Dítě už nechtěl, protože má dospělé a ejhle, jeho přítelkyně za půl roku rodila. V době snu o žádném těhotenství ještě nevěděl. Tak jak je to možné? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
31.7.17 18:49

proc?

Jsou nahody a tuseni a cas a nepredvidana udalost, ale Buh s tebou prez sny nemluvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymka89
10.9.18 23:37

Odpověď skrze sen?

Dobrý den, potřebuji poradit.
Delší dobu řeším jednoho kluka.. Který řekněme se neuměl úplně vyjádřit co ode mě chtěl. Ve zkratce. Chodil mě často navštěvovat do podniku, který patřil jeho bratrovi, kde jsem pracovala. Jezdil tam každý den, furt mě pozoroval, usmíval se, no prostě to mělo mezi námi náboj. Pk se věci nějak semleli a já z té práce odešla. On v té době byl zadaný. Nakonec mi řekl, že se mnou být nemůže. ne že nechce, že nemůže. Jde o to, že když to říkal, měla jsem z něj úplně jiný pocit. prostě tvrdil něco jiného, než cítil. Od té doby, co jsem odjela se se mnou nebaví, Je to už nějaký týden.
Teď jsem mu psala, že se přeci jen budu do toho města vracet zpátky a hledat si tam práci (bylo to v zahraničí). ptala jsem se ho, jestli se se mnou bude bavit až tam budu.
Neodepsal.
No a teď k věci. Ten večer se mi zdál sen. O tom, jak on mi říká, jak si mam uvědomit co chci, že musim věřit svým pocitům hlavně a ne řečem jiných lidí, že mam prostě jednat jen podle sebe. a jakoby stál při mě.
No. takže dotaz zní, mohla to být ve zkratce jeho odpověď? Někdo podobnou zkušenost?
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
1972
11.9.18 13:14

V tomto případě si myslím, že se ti do snu zamotaly věci, které jsi řešila poslední dobou a hlavně ten den před snem.
Jinak pokud ti dává jasně najevo, že s tebou nechce nic mít ani ti neodepíše, pusť ho z hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
23.2.26 08:20

No jestli se někomu zdá o číslech do sportky tak já jsem vsadím a půjdeme půl na půl :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat