Vesmírní lidé II
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ja taky! Obcas fakt ziram, jak maji lidi bujnou fantazii. A ti vesmirni obzvlast!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zrovna mi nad barákem prolítl lítající talíř. Zakládám sektu a církev s názvem Vesmírní lidé na Pavlosovým barákem. Kdo se přidá, bude spasen! Netlačte se, lístků je dost!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doufam ze to nebude smazany nez se vratim z prace
Opatrne, jo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Azeretereza píše:
Doufam ze to nebude smazany nez se vratim z praceOpatrne, jo?
Chtělo by to rozdat krycí jména.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Azeretereza píše:
Doufam ze to nebude smazany nez se vratim z praceOpatrne, jo?
Ze. Jeste ze muzu obcas sledovat mobil i v praci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mne do tohohle zasvětil chlapek, co mi montoval prebalovaci pult. Jako tak dlouhou půlhodinu jsem snad v životě nezažila
naštěstí mu stačilo moje nezávazné hmmm každých par minut
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ellusa hele tak to nedal, jen nějakou barevnou brozurku. Asi jsem působila dostatečně tvárně
dluzno teda říct, ze ke konci jsem ho moc nevnimala, protože jsem spis řešila jestli budu zdrhat nebo ho majznu po kebuli, kdyby mu hráblo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ellusa Určitě zasáhli, protože tak rychle zamčenou diskuzi jsem ještě neviděla…Nechtějí být prozrazeni…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím objasní mi někdo o co jde?? Včera jsem nic takového nechtěla a vypadá to, že jsem o moc přišla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
TO je ten Aštar Šeran, co teď žije klidně jako důchodce v paneláku na SLovensku??? ten to sem do ČR zavlekl jako ebolu, že? Myslím, že jako mladý chlap, než ho to chytlo, pracoval snad ve Škodovce Ml.bol?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím o zachování anonymity…
jelikož jsem nestihla ve včerejší diskusi reagovat a je zamčená. rodinní příslušníci ve vesmírných lidech jedou také, účasnili se dokonce nějakého kongresu ve Švýcarsku…
stránky bod zlomu mám projeté, protože mi nad tím rozum fakt zůstává stát.
@Ela515 se zmínila o vedeckých studiích, které to dokazují. byla bych tedy velice ráda, aby sem tedy dala odkaz na relevantní studii, že se v roce 1996 uskutečnila Archonská invaze a všechny pozemské bytosti byli naimplantováni plasmatickými implanty a byli jim vymazány veškeré vzpomínky na předchozí dobu- to se na těch stránkách taky totiž dočtete.