Vesmírní lidé II

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3604
10.3.17 13:32
@jdukolem píše:
Tohle mi nesmí ujít. háčkuju se 8)
:think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.17 13:33
@Poustevnice píše:
TO je ten Aštar Šeran, co teď žije klidně jako důchodce v paneláku na SLovensku??? ten to sem do ČR zavlekl jako ebolu, že? Myslím, že jako mladý chlap, než ho to chytlo, pracoval snad ve Škodovce Ml.bol?

Nene, tohle je zahraniční věc, tady to má jen své stoupence a překládají to do češtiny. Vede to nějaký chlap co si říká Cobra :think:

• Citovat
  • Upravit
49159
10.3.17 13:35
@Pavlos-Grey píše: :think:

nemni si bradu já mám ráda jasno a u Vesmířanů kor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
10.3.17 14:25

:mrgreen: Tady budou vsichni cumet a cekat a nikdo se nic nedozvi :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
10.3.17 14:30
@jdukolem píše:
nemni si bradu já mám ráda jasno a u Vesmířanů kor

Chceš mít v létajícím talíři místo u okýnka co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
10.3.17 15:04
@Pavlos-Grey píše:
Chceš mít v létajícím talíři místo u okýnka co? :mrgreen:

to si piš 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
10.3.17 17:04

@Ela515 to jako myslíš vazne? Prosím řekni, ze nejsi magor, ale jen troll

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
10.3.17 17:13

@Ela515 připomínás mi jednu pani, co jsem znala ještě na střední. Byla adventistka a taky viděla všechny ostatní jako slepé ;) je to společný rys všech silně věřících

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
10.3.17 17:46

Taj šup, šup, nejsi věřící ani sektář, tak co tedy jsi??? KLidně si morálně vyvišuj, když nejíš maso, to dělate totiž vy všichni, víš?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.17 18:54

@Ellusa
Byl tam odkaz na tyto stránky.

http://bod-zlomu.blogspot.cz/?m=1

@Ela515 vy jste to okomentovala s tím, ze je vědecky dokázáno…
Já se tu proto ptám, jak jsou vědecky dokázane ty články tam, včetně těch implantátů atd :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.3.17 19:26
@Ela515 píše:
Kde vidíš morální vyšilování?
Tohle vlákno bylo založeno, protože kdosi měl na mě otázku. Odpověděla jsem podle svého nejlepšího vědomí, jediný, kdo tady vyskakuje, jste vy.
Takže vlákno zřejmě nebylo založeno za účelem zjištění čehokoliv, ale urážení ostatních, což nechápu, proč zrovna já, v původním vlákně jen napsala jeden jediný příspěvek, kde jsem zmínila existenci fotek a videí přímo z NASA.
Takže toto vlákno nahlašuji na adminy, ať si udělaní úsudek, co s tím, jaký byl skutečný účel jeho založení.@admin

Skutečným účelem založení bylo zjistit, co vede členy rodiny k tomu aby mi vykládali o tom, jak jsou v kontaktu s Plejaďanama a budu za to jednou rada… jak jsem pomýlena, ale to je omluvitelne, neboť mám v hlavě plazmaticky implantát, který mi vymazal vzpomínky na minulost, o plazech, mající podobu lidi atd.

Nechápu proč hned žalovat adminum, když má někdo jiny názor než vy. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
60142
10.3.17 19:31

@Ela515
Na odkazy sem nekojkala, ale tak je snad rozdil mezi ev. zivotem ve vedmiru a cipovanim lidi :roll:
A ty dukazy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
10.3.17 19:48

To tu ještě nejsou největší esa epipi na tuto problematiku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
10.3.17 20:01

@Ela515
I podle jinych diskuzi ses duveriva a snadno manipulovatelna. Cilova skupina. Hlavne ze te rozesmivaj ti, co tvrdi, ze jsou v kontaktu s plejadanci. Kde je rozdil? :think:

Ze se neco pise na netu neznamena, ze je to pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.17 20:02
@Ela515 píše:
Neokomentovala jsem to slovy „vědecky dokázáno“, ale že existují důkazy napříč vědeckou komunitou. A některé jsem tady zmínila.
Archeologové, paleontologové, geologové, genetici, astrologové (nejen NASA), existují tisíce záznamů UFO všeho druhu z celého světa atd.
Nevím, co víc byste chtěli.. živého mimozemšťana na zlaté podestě vystaveného na náměstí??

Co víc bych chtěla? Chtěla bych aby lidé nepletli astrológy s astronomy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat