Kluk - střelec? Blíženec? Štír?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
kluk- střelec? Blíženec? Štír?
Ahoj
,
Chodím na gymnázium a dneska jsme meli mši a většinu času se na mne koukal jeden kluk- Dan. Je o rom starší. Po té, kdy jsme si meli prat pokoj, zamiril rovnou ke mne a popral mi
ano jsem z toho cela odvařená
Je to střelec (18.12.2001) a já jsem váha (13.10.2002), myslíte že mám šanci ho nejak zaujmout? ![]()
- jeste se mi libi dalsi dva kluci
jeden blizenec a druhej štír. Byla bych moc ráda kdybyste mi poradily, co by bylo lepší? Samzrejme znamení neurčuje přesne osobnost, ale jistou vahu to ma
dekuji 
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Proboha, řiď se životem a ne horoskopy
Jestli kluka zaujmeš snad vidíš, a nemusíš řešit v jakém je znamení (nebo ty).
Já např. svému znamení povahově vůbec neodpovídám. A kdybych se tím měla řídit, nikdy bych si nemohla vzít svého chlapa - údajně se k sobě vůbec nehodíme. No, a jsme spolu spokojeně 20 let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Horoskopy a povaha dle znamení jsou blbost. Dokonce vědecky vyvrácená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle znamení k sobě s manželem vůbec nepasujem a jsme spolu pomalu 10 let a stále spokojení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Toto je k smíchu… Zajdi za vědmou a ta ti to vypočítá všechno. Znamení, věk, váha, rosný bod… I jména dětí ti nadiktuje. Jsi asi mladá. Soustřeď se na CHARAKTER, ne na jejich narozeniny.
- Citovat
- Upravit
Ja bych ho nebrala, budes mu muset kupovat darky k narozeninam a za tyden zas k Vanocum
![]()
Ba ne, ja se v tom nevyznam, ale zni mi to dobre, ty budes vahava, on to rozstreli
Stiry neznam, blizence ma doma… tam bych rekla, ze muzou dost klamat usmevavosti a upovidanosti na verejnosti a zadumcivosti v soukromi
no ale vyber si to s kterym mas ty motylky v brise. Jinak tvejm starostem rozumim, v tvym veku jsem taky na klukach zkoumala kazdej prd ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ester13 píše:
Horoskopy a povaha dle znamení jsou blbost. Dokonce vědecky vyvrácená.
Vědecky vyvracet horoskopy je jako říct, že pekáč nejde umýt, protože jsem ho dala pod postel. Nebo zkoušet krájet ananas ručníkem a divit se, že to nejde. Naprosto neslučitelné dva světy se nemohou vyvrátit nebo potvrdit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle znameni bych se teda rozhodne nerozhodovala, rozhodni se podle vlastniho usudku a podle casu co s nimi stravis, podle horoskopu je to blbost, podle me. Zaujmout ho muzes svou osobnosti, pochybuju, ze kluci daji na znameni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit