Ostrava: Jak se dostanu do Zoo z nádraží?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@evill píše:
Zadny primy tam nejede. Prestoupit musi i z hlavaku i ze svinova.
jj, už jsem byla opravena ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju moc, snad se tam nějak vymotáme, jsem z těch vašich tramvají a trolejbusů nějaká zmatená
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@desire nejlíp,podle mě, je jet vlakem až na hlavní nádraží, tam nastoupit na 106.vystoupíš na zastávce VŠ podnikání, jede to asi 15minut, a pak pěšky dolů z kopce. je to kousek, řekla bych tak 5minut a nemusíš tím pádem přestupovat na tu 104.pod tím kopcem už uvidíš parkoviště od Zoo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pipet no..uz rano v pul desate byla fronta az ke konci toho noveho vstupu… hruza
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevíte někdo zda už je postaven nový vchod a parkovišrě? A nebo se ještě parkuje na tom provizorním parkoviští?
- Citovat
- Upravit
@anubis25 byli jsme pred tydnem a parkoviste provizorni a vchod to same.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anubis25 stále při starém, před chvílí jsem jela okolo, rekonstrukce stále není hotová.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky. Jedeme na dovču do Frenštátu a uvažujeme o návštěvě Ostravské ZOO. Manžel má už teď hrůzu z toho, jak ji budeme hledat
.
Dívala jsem se na mapu a budeme muset projet půl Ostravy
. Je cesta značená? Myslíte, že to najdeme v pohodě? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vicca Pokud jedete vlakem, tak z hlavního nádraží jste na zastávce Zoo za 15 minut (jeden přestup, ale trolejbusy na sebe navazují). Pokud autem, tak to podle mě není nic složitého. Nějaké cedule tady jsou, ale určitě je dobré podívat se pořádně do mapy než vyrazíte
Fajn dovču přeji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.