Kam v okolí Českých Budějovic s dětmi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
kam v okolí ČB s dětmi
Jedeme tam na dovolenou, kam v okolí se podívat? Takovou tu klasiku jsem našla na netu, ale kdo to tam znáte, není tam něco neprofláklýho a přitom krásnýho? Chci něco pro kluka 3 roky, jak venkovní tak vnitřní zábavu. Počasí bude asi nejistý teď v květnu. Ideál nějaký traktory, vlaky,… něco technickýho. Mě by se naopak líbila nějaká zahrada, arboretum.
Dejte tipy, děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jinak je tam Hopsárium, teď nějaké nové Objevárium, pěkné hřiště u baseballu v Hluboké nad Vltavou. Jinak nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Take se necham poucit
do CB jezdim pravidelne k rodine a zatim to jisti piskoviste primo pod balkonem
nebo obcas na most koukat na vlaky
ani do toho hopsaria jsme se jeste nedostali. Ale to uz bylo naplanovane, jenze nam to prekazila nemoc. Klukovi take budou temer 3 roky, tak jsem zvedava na dalsi napady krome toho hopsaria.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kdy v květnu? V květnu bude i Hobby na výstavišti a to tam budou traktory zaručeně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Technickýho nevím, ale ještě jsou v okolí 2 zoo, na Hluboké a v Borovanech, obojí kousek od Budějc. Na oběd za hezkého počasí doporučuji Oliviera kde je parádní hřiště s pískovištěm a prolejzačkou ve tvaru lodi pro větší špunty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tamata píše:@goldenka píše:ahá
jo, jedeme na hobbyTak to se potkáme na traktorech
my též
beru růžový kecky jako poznávací znamení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blešík píše:
my téžberu růžový kecky jako poznávací znamení
Fakt? No u nás asi poznávací znamení matka snažící se odtáhnout dítě od toho největšího traktoru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky nebojte se nic, mezi těma pár lidma se tutově najdem
krom růžových kecek budu ta s největší klobásou
to je jediný důvod proč se obětuji a prolezu každý traktor ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Se pridam do spolku, pokud tam budou i kocky tak od nich zas neodtrhnu naseho spunta ja, nebo od vody
ja budu u stanku s jidlem ![]()
jinak premyslim co tu okolo je tak technickyho, mozna to muzeum historickych mozocyklu na Piaristickym..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak poradnou klobasu si dam take.. Ziju v cizine a poradna ceska trhova klobasa mi tu chybi ![]()
jestli se tedy na hobby dostanu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.