Výlet Praha - Závist

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
550
29.4.14 20:08

Výlet Praha - Závist

Ahoj pražačky, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nemáte tip jak se nejlépe dostat na Závist v Dolních Břežanech? přijde mi to jako fajn výlet, ale nějak nemůžu z mapy vykoumat, od které zastávky je to nejblíž. A někde tam je i za mini zoo, nebo se pletu? Jak se dá dostat tam?
Předem děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
29.4.14 20:13

Ta minizoo je na Zbraslavi, kousíček od nádraží Praha-Zbraslav. nebo zastávka 165 MOst závodu míru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
29.4.14 20:14

JInak ta Závist, to je tam hned kousek. My vloni jednou jeli na Točnou(busem z Modřan),a pak šli na Závist a k minizoo lesem pěšky, je to asi 3km, byla to hezká vycházka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
29.4.14 20:18
@slavuska1 píše:
Ta minizoo je na Zbraslavi, kousíček od nádraží Praha-Zbraslav. nebo zastávka 165 MOst závodu míru

A neni blíž ta zastávka busu Nádraží Zbraslav?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
29.4.14 20:19
@White_Queen píše:
A neni blíž ta zastávka busu Nádraží Zbraslav?

to ani nevím že by tam taková zastávka byla :think: :nevim: ten Most Závodu Míru se fakt hned nad nádražím
Edit: tak máš pravdu, já jsem blb a popletla jsem to. ta zastávka se fakt jmenuje nádraží Zbraslav :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
29.4.14 20:20

Pripada mi nejlepsi jet busem na Zbraslav a tam prejit most Zavodu Miru a kousek za tim je to mini ZOO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
29.4.14 20:21
@slavuska1 píše:
to ani nevím že by tam taková zastávka byla :think: :nevim: ten Most Závodu Míru se fakt hned nad nádražím

Játed koukám na mapu, je tam zastávka 165 Nádraží Zbraslav a je to blíž ty velký zelený ploše, což je předpokládám ono :D no někde vystoupíme
ještě jsem se chtěla zeptat, neni ten výšlap moc náročný? Přece jenom nejsem nějak sportovně zdatná :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
29.4.14 20:21

Ta minizoo je každopádně kousek od tý zastávky. půjdete dolů po schodech jakoby k nádraží, pod schodama doleva, a do lesa. je tam jen pár zvířat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
29.4.14 20:22
@slavuska1 píše:
Edit: tak máš pravdu, já jsem blb a popletla jsem to. ta zastávka se fakt jmenuje nádraží Zbraslav :oops: :oops:

v pohodě, ja taky neznam vsechny zastavky v Praze :D takze ta mini zoo je jakoby po ceste na Závist?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
29.4.14 20:22

@slavuska1 zastavka Most zavodu miru je az za rekou, ta u zoo se jmenuje Nadrazi Zbraslav. A nebo taky muzete dojet do Komoran a pak podel reky na Zbraslav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
29.4.14 20:23
@White_Queen píše:
Játed koukám na mapu, je tam zastávka 165 Nádraží Zbraslav a je to blíž ty velký zelený ploše, což je předpokládám ono :D no někde vystoupíme
ještě jsem se chtěla zeptat, neni ten výšlap moc náročný? Přece jenom nejsem nějak sportovně zdatná :oops:

já už jsem to editovala, popletla jsem to, měla jsi pravdu :oops: k tý zoo to je jen kousek, kdybyste chtěli tu procházku na Točnou, tak náročný ani ne, je to přes kopec, ale zvládl to i 3,5 leťák vloni ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
29.4.14 20:24
@slavuska1 píše:
Ta minizoo je každopádně kousek od tý zastávky. půjdete dolů po schodech jakoby k nádraží, pod schodama doleva, a do lesa. je tam jen pár zvířat.

díky :) a pak teda rovnou pokračujeme na tu Závist? je to teda přímo po cestě? Ptám se jak tatar, ale hledala jsem to v diskuzích na internetu a prý to na tu Závist není nijak značené, tak se nechci ztratit :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
29.4.14 20:25
@White_Queen píše:
v pohodě, ja taky neznam vsechny zastavky v Praze :D takze ta mini zoo je jakoby po ceste na Závist?

no po cestě není. ta cesta je značená, a začíná nahoře, 1 zastávku busem nad Nádraží Zbraslav.je to po žlutý značce. najdi si zastávku bus Závist, začíná kousek od ní. my to šli teda opačným směrem, ze zastávky Točná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
29.4.14 20:27

Tak kdyžtak jeďte z Modřan na tu Točnou, tam ta žlutá značka začíná hned u zastávky, je to dobře značený. a až po cca 3 nebo 3,5km dojdete na tu zastávku Závist, tam vede hlavní silnice, tak jen půjdete doleva z kopce po hlavní, a po pár stech metrech jste u nádraží. a tam je ta zoo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
29.4.14 20:42

Ale pokud vas zajima keltskeho oppidum, tak to je nad rekou nad zoo, odkud je to docela vyslap, ale jestli vam jde jenom o hezkou vychazku, tak bych se na to vybodla a sla bych jen tak, jak pise @slavuska1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.