Výlet Praha - Závist
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Výlet Praha - Závist
Ahoj pražačky, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nemáte tip jak se nejlépe dostat na Závist v Dolních Břežanech? přijde mi to jako fajn výlet, ale nějak nemůžu z mapy vykoumat, od které zastávky je to nejblíž. A někde tam je i za mini zoo, nebo se pletu? Jak se dá dostat tam?
Předem děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ta minizoo je na Zbraslavi, kousíček od nádraží Praha-Zbraslav. nebo zastávka 165 MOst závodu míru
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
JInak ta Závist, to je tam hned kousek. My vloni jednou jeli na Točnou(busem z Modřan),a pak šli na Závist a k minizoo lesem pěšky, je to asi 3km, byla to hezká vycházka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slavuska1 píše:
Ta minizoo je na Zbraslavi, kousíček od nádraží Praha-Zbraslav. nebo zastávka 165 MOst závodu míru
A neni blíž ta zastávka busu Nádraží Zbraslav?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@White_Queen píše:
A neni blíž ta zastávka busu Nádraží Zbraslav?
to ani nevím že by tam taková zastávka byla
ten Most Závodu Míru se fakt hned nad nádražím
Edit: tak máš pravdu, já jsem blb a popletla jsem to. ta zastávka se fakt jmenuje nádraží Zbraslav
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pripada mi nejlepsi jet busem na Zbraslav a tam prejit most Zavodu Miru a kousek za tim je to mini ZOO
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slavuska1 píše:
to ani nevím že by tam taková zastávka byla![]()
Játed koukám na mapu, je tam zastávka 165 Nádraží Zbraslav a je to blíž ty velký zelený ploše, což je předpokládám ono
no někde vystoupíme
ještě jsem se chtěla zeptat, neni ten výšlap moc náročný? Přece jenom nejsem nějak sportovně zdatná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ta minizoo je každopádně kousek od tý zastávky. půjdete dolů po schodech jakoby k nádraží, pod schodama doleva, a do lesa. je tam jen pár zvířat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slavuska1 píše:
to ani nevím že by tam taková zastávka byla![]()
Edit: tak máš pravdu, já jsem blb a popletla jsem to. ta zastávka se fakt jmenuje nádraží Zbraslav![]()
v pohodě, ja taky neznam vsechny zastavky v Praze
takze ta mini zoo je jakoby po ceste na Závist?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slavuska1 zastavka Most zavodu miru je az za rekou, ta u zoo se jmenuje Nadrazi Zbraslav. A nebo taky muzete dojet do Komoran a pak podel reky na Zbraslav.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@White_Queen píše:
Játed koukám na mapu, je tam zastávka 165 Nádraží Zbraslav a je to blíž ty velký zelený ploše, což je předpokládám onono někde vystoupíme
ještě jsem se chtěla zeptat, neni ten výšlap moc náročný? Přece jenom nejsem nějak sportovně zdatná
já už jsem to editovala, popletla jsem to, měla jsi pravdu
k tý zoo to je jen kousek, kdybyste chtěli tu procházku na Točnou, tak náročný ani ne, je to přes kopec, ale zvládl to i 3,5 leťák vloni
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slavuska1 píše:
Ta minizoo je každopádně kousek od tý zastávky. půjdete dolů po schodech jakoby k nádraží, pod schodama doleva, a do lesa. je tam jen pár zvířat.
díky
a pak teda rovnou pokračujeme na tu Závist? je to teda přímo po cestě? Ptám se jak tatar, ale hledala jsem to v diskuzích na internetu a prý to na tu Závist není nijak značené, tak se nechci ztratit
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@White_Queen píše:
v pohodě, ja taky neznam vsechny zastavky v Prazetakze ta mini zoo je jakoby po ceste na Závist?
no po cestě není. ta cesta je značená, a začíná nahoře, 1 zastávku busem nad Nádraží Zbraslav.je to po žlutý značce. najdi si zastávku bus Závist, začíná kousek od ní. my to šli teda opačným směrem, ze zastávky Točná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak kdyžtak jeďte z Modřan na tu Točnou, tam ta žlutá značka začíná hned u zastávky, je to dobře značený. a až po cca 3 nebo 3,5km dojdete na tu zastávku Závist, tam vede hlavní silnice, tak jen půjdete doleva z kopce po hlavní, a po pár stech metrech jste u nádraží. a tam je ta zoo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale pokud vas zajima keltskeho oppidum, tak to je nad rekou nad zoo, odkud je to docela vyslap, ale jestli vam jde jenom o hezkou vychazku, tak bych se na to vybodla a sla bych jen tak, jak pise @slavuska1
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.