Prosba o příspěvek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
A vždycky se v podobné diskuzi najde někdo, kdo se pochválí jak je lepčejší než zakladatelka. Nejlépe anonymně. Gratulky, jsi šikulka ![]()
@Jahru píše: Více
Nechtěla jsem být kyselá.
Děkuji, že jsi to napsala za mě
![]()
Jenom mesic? Tak to jsi prd hospodynka teda 💩
@Jahru píše: Více
přesně, vždycky se tu objeví nějaká anonymní gorilka, která se bije v hruď, jak je ona a její rodina nejlepší ze všech - zajímavé ovšem je, že se za to vždycky stydí ![]()
Já jen nechápu, že je tolik ženských, které „nemají“ rodinu, rezervy ani kamarády, co by pomohli… 😏
@arinecka píše: Více
My hospodyňky s plnými mrazáky se nebojíme výpadku příjmu, my máme stažený zadek z výpadku elektřiny
.
Citis ten smrad? Ja jen, ze samochvala smrdi…
Jinak zakladatelka je tyden bez chlapa a uz to nedava financne? Hodne zvlastni.
Penize samozrejme neposlu, ale jedina rada pro zakladatelku je, poprosit rodinu.
Jasne no…protože každá žena má měsíčně tisíce navíc, které může šetřit a nedá je do rodiny
dostat se do blbe situace není ostuda, ale je to život. Každý nemá ten život takovy pohádkový jako ty.
Neumím posoudit, jestli to, co zakladatelka uvedla je pravda nebo jestli si chce jen přivydělat, ale nechápu, že se najde vždy někdo, kdo umí ty zivotni situace ostatních kvalitně posoudit
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!
A jestli je to pravda, tak ty ženské se nepoučí, že si netvoří žádnou rezervu a nemají vyřešené bydlení A zadní vrátka…my máme furt plnou spíž a mrazák a klidně bych měsíc mohla chodit jen pro ovoce, zeleninu, jogurty, šunku, sýr, pečivo…jinak bychom se dobře najedli…v domě bych zůstala s dětmi, protože na počátku byl můj pozemek a následně i společný dům…takže pokud nemá rodinu, tak azylový dům, klokánek a řešit alimenty…