Prosba o příspěvek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
8.4.25 18:08

A jestli je to pravda, tak ty ženské se nepoučí, že si netvoří žádnou rezervu a nemají vyřešené bydlení A zadní vrátka…my máme furt plnou spíž a mrazák a klidně bych měsíc mohla chodit jen pro ovoce, zeleninu, jogurty, šunku, sýr, pečivo…jinak bychom se dobře najedli…v domě bych zůstala s dětmi, protože na počátku byl můj pozemek a následně i společný dům…takže pokud nemá rodinu, tak azylový dům, klokánek a řešit alimenty…

• Upravit
5893
8.4.25 18:13
@Eljasa píše: Více
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
Anonymní
8.4.25 18:13

@forejtovalenka Doufám, že to nejsi ty, KLÁRO Z.!

• Upravit
1045
8.4.25 18:15
@Anonymní píše: Více

A proooč?

• načítám...
9674
8.4.25 18:38

A vždycky se v podobné diskuzi najde někdo, kdo se pochválí jak je lepčejší než zakladatelka. Nejlépe anonymně. Gratulky, jsi šikulka :kytka:

• načítám...
1045
8.4.25 18:52
@Jahru píše: Více

Nechtěla jsem být kyselá.
Děkuji, že jsi to napsala za mě :D :kytka:

• načítám...
4049
8.4.25 18:57

Přesně!!! Je to trapný..

• načítám...
33353
8.4.25 19:02

Jenom mesic? Tak to jsi prd hospodynka teda 💩

• načítám...
76199
8.4.25 19:06

přesně, vždycky se tu objeví nějaká anonymní gorilka, která se bije v hruď, jak je ona a její rodina nejlepší ze všech - zajímavé ovšem je, že se za to vždycky stydí :think:

• načítám...
624
8.4.25 19:06

Já jen nechápu, že je tolik ženských, které „nemají“ rodinu, rezervy ani kamarády, co by pomohli… 😏

• načítám...
2269
8.4.25 19:08
@arinecka píše: Více

My hospodyňky s plnými mrazáky se nebojíme výpadku příjmu, my máme stažený zadek z výpadku elektřiny :mrgreen:.

• načítám...
2997
8.4.25 19:14

Lenko, máš to tam!

• načítám...
449
8.4.25 19:17

Citis ten smrad? Ja jen, ze samochvala smrdi…

Jinak zakladatelka je tyden bez chlapa a uz to nedava financne? Hodne zvlastni.

Penize samozrejme neposlu, ale jedina rada pro zakladatelku je, poprosit rodinu.

• načítám...
3749
8.4.25 19:29

Poslal jsem.ti 15000 kostarických kolonů.

• načítám...
2670
8.4.25 19:46

Jasne no…protože každá žena má měsíčně tisíce navíc, které může šetřit a nedá je do rodiny :potlesk: dostat se do blbe situace není ostuda, ale je to život. Každý nemá ten život takovy pohádkový jako ty.

Neumím posoudit, jestli to, co zakladatelka uvedla je pravda nebo jestli si chce jen přivydělat, ale nechápu, že se najde vždy někdo, kdo umí ty zivotni situace ostatních kvalitně posoudit

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!