Darování vajíček - výplata peněz.

Anonymní
27.3.25 06:45

Darování vajíček - výplata peněz.

Dobrý den, jakým způsobem je vyplacena částka po darování vajíček? Jestli hotově na ruku a nebo pak na účet. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1041
27.3.25 07:20

Ahoj,

ja to tedy nevim, ale rekla bych, ze to posilaji na ucet. Dnes posilaji uz vse… I kdyz jdes vratit zelezo, penize ti prijdou na ucet. A s ciste praktickeho hlediska, vis kolik by museli mit v pokladne penez?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
27.3.25 08:39

@lísteček 57494419

Hodně holek, které do tohoto jdou, tak ani učet z existenčních důvodů nemají, takže to někde vyplácí hotově, standardně na účet.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.3.25 08:47

Když jsem před lety během VŠ darovala, tak to po odběru dávali v hotovosti.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.3.25 08:53

Byla jsem cca před sedmi lety a vypláceli hotově.

• Citovat
  • Upravit
42
27.3.25 14:31

@Klopotkova šílená představa dostat vajíčka od takovýho materiálu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21926
27.3.25 14:36

@smadula a jaký myslíš, že materiál vajíčka prodává? Inteligentní holka si umí spočítat, že případné zničené zdraví ji za těch pár peněz nestojí. Zvládne si peníze vydělat jinak, než prodejem svého těla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
27.3.25 14:36
@smadula píše: Více

Znám takovou, která na tom byla přes 20×, začala v roce 2015, skončila v roce 2023. Je sociálně slabá, má ZŠ vzdělání, v centrech uváděla, že má sš vzdělání.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
27.3.25 14:38
@mado píše: Více

Mě by tížilo to, že mám někde biologické děti a nevím, jak se jim daří, v těsném závěsu za tímto je zdravotní stránka.

• Citovat
  • Upravit
42
27.3.25 15:04

@mado jasný, máš pravdu.. kdybych měla být příjemkyní, tak bych strašně chtěla věřit, že studentky.. jako smířit se s celkovou situací a jít do toho s pocitem, že to vymodlený dítě třeba chytne dost genů „po matce“.. uff

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
27.3.25 15:06

@Klopotkova tak snad ti tatínkové jsou z lepšího materiálu a trochu tu zoufalou predispozici od matky přebijí.. je to ale hrozný, klinikám je to jedno, protože je to kšeft…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
27.3.25 15:08

Já jsem byla na čekacím pokoji s dárkyní, oni ji to sice dávaly v šatně, ale bylo všechno slyšet a finance dostala hotově. Byla jsem na transferu naposledy v roce 2019.
Holčina vypadala normálně, pěkná, mladá holka. Nechápu, že z nich všude na webech dělají monstra. Ale hlavně to píšou lidi, co nikdy DV nepotřebovali a jen tím ubližují ostatním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
27.3.25 15:12
@smadula píše: Více

Oni mají genetické vyšetření, testy na HIV, a spoustu dalšího.
Já mám díky DV 2 kluky a jsou úžasní. A já jen doufám, že si tyhle názory číst nikdy nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
27.3.25 15:16

@Dollorres to je super :) jen jsem se zamýšlela nadtím konkrétním případem, trochu mě to prekvapilo, protože o tom vím prd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
27.3.25 15:22

@smadula
Já na to začínám být přecitlivělá, protože už jedno dítě mám ve věku, kdy je schopnej otevřít si internet a hledat informace a ten druhý se do toho věku brzy také dostane. A je mi upřímně zle z toho, co se píše. A jen přemýšlím nad tím, co to asi tak udělá s psychikou nejen mých dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!