Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Poradite jake golfky? Chtela bych aby se skladaly jako destnik, daly se polohovat zada a veslo se do nich i vetsi dite.Syn ma rok a vhtela bych aby vydrzely treba do jeho 2 a pul roku. Syn neni zadne tintitko
dekuji
Na ty jsem se taky divala, nevadi ditku, ze nema pred sebou madlo?
Maclaren. Ze neni madlo, nam nevadilo. Ted uz mame druhe… Nejdrive jsme meli Maclaren Quest ( ty jsou polohovaci) a nyni mame Maclaren Volo ( ty uz nejsou polohovaci, holce je 2,5. pouzivame uz jen tak kdyz potrebuji rychly presun).
Viz už dnes jedna diskuse - Cybex Topaz a Maclaren XT - obojí z druhé ruky, stejné poždavky jako ty - maximální spokojenost. Madlo nepoužíváme nikde, ani u sporťáku.
Ja se s dovolenim taky vtirnu s dotazem-mam vyhlidly sportak Cam portofino 2014, nemate nekdo zkusenost? Popripade s kolekci 2013? Je prostorny? Sklada se dobre? Nas maly je celkem dlouhy, tak aby se tam vesel dyl, nez jen par mesicu ![]()
Dekuji moc za nazory… musime se vydat do obchodu a vyzkouset. Dnes jsem byla jen na otocku ve meste a vletela jsem do jednoho obchou a meli tam zrovna iglesinu trip a celkem se mi libil. macleren bych musela objednat z netu bez vyzkouseni, nikde u nas ve meste neni.
@0nikola píše:
Dekuji moc za nazory… musime se vydat do obchodu a vyzkouset. Dnes jsem byla jen na otocku ve meste a vletela jsem do jednoho obchou a meli tam zrovna iglesinu trip a celkem se mi libil. macleren bych musela objednat z netu bez vyzkouseni, nikde u nas ve meste neni.
zkus se podívat po baby jogger
Na ten jsem se divala, je taky super, ale my potrebujeme neco na styl skladani destniku.
Napůl sporťák (kvůli spojené rukojeti a jednoduchým kolečkám), napůl golfky, polohovací, lehký (6,5kg), s velkou nosností (20kg). Perfektně se řídí, rychle skládá, synovi se v něm líbí, paráda ![]()
@0nikola píše:
Na ten jsem se divala, je taky super, ale my potrebujeme neco na styl skladani destniku.
ale skládání má jednoduché ![]()