Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
Prosím prosím, je tady někdo od jindřichova hradce, nebo někdo, kdo byl v tom kamenném obchodě nad jednotou v kardašově řečici? Měli by tam mít hračky a zboží pro děti, kočárky a tak. Chytám se tam jet podívat, ale mám to 160km, tak abych nejela zbytečně…
Díky moc
Ahoj, byla jsem se tam podívat, přijde mi to jako vzorková prodejna. Určitě víc věcí mají na netu.160km bych kvuli tomu asi nejela ![]()
@Mates86 no mějde právě o to, že bych d nich chtěla postýlku a pak mě zajímá kočár babylux a nevím kde ho jinde mají.. Zase bych se a něj ale chtěla podívat a vyzkoušet.. pak už si to objednám na netu, ale nechce se mi na slepo
A odkud jsi???a ve vašem okolí nemáte žádné babycentrum nebo něco podobného???
@Mates86 Z Holic. To asi máme, ale já chci koupi ten kočárek a nenašla jsem, že by ho měli někde jinde.. nekoukala jsi tam na ně náhodou?
Ted na to koukám na netu a opravdu jinde než v Hradci je asi nemají. Nekoukala jsem na nej protože kočárek už jsme měli
![]()
@Mates86 no je to zvláštní, ale asi fakt jo.. Nic no, tak si uděláme výlet
a jinak tam mají hezké věci, nabo nějaké šunty?
Asi budete muset
mají tam hezké věci, ale opravdu mi to přijde jen jako vzorková prodejna od všeho něco. Kupovala jsem od nich hrací deku a hračky do kočárku ale přes net protože na prodejně je neměli ![]()