Kamenný obchod s hračkami v Jindřichově Hradci?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17.8.12 21:19

Prosím někdo od Jindřichova Hradce?

Ahoj,

Prosím prosím, je tady někdo od jindřichova hradce, nebo někdo, kdo byl v tom kamenném obchodě nad jednotou v kardašově řečici? Měli by tam mít hračky a zboží pro děti, kočárky a tak. Chytám se tam jet podívat, ale mám to 160km, tak abych nejela zbytečně…

Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11
17.8.12 21:34

Ahoj, byla jsem se tam podívat, přijde mi to jako vzorková prodejna. Určitě víc věcí mají na netu.160km bych kvuli tomu asi nejela :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.12 21:40

@Mates86 no mějde právě o to, že bych d nich chtěla postýlku a pak mě zajímá kočár babylux a nevím kde ho jinde mají.. Zase bych se a něj ale chtěla podívat a vyzkoušet.. pak už si to objednám na netu, ale nechce se mi na slepo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
17.8.12 21:45

A odkud jsi???a ve vašem okolí nemáte žádné babycentrum nebo něco podobného???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.12 21:46

@Mates86 Z Holic. To asi máme, ale já chci koupi ten kočárek a nenašla jsem, že by ho měli někde jinde.. nekoukala jsi tam na ně náhodou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
17.8.12 21:51

Ted na to koukám na netu a opravdu jinde než v Hradci je asi nemají. Nekoukala jsem na nej protože kočárek už jsme měli :) :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.12 21:53

@Mates86 no je to zvláštní, ale asi fakt jo.. Nic no, tak si uděláme výlet :D a jinak tam mají hezké věci, nabo nějaké šunty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
17.8.12 22:02

Asi budete muset :) mají tam hezké věci, ale opravdu mi to přijde jen jako vzorková prodejna od všeho něco. Kupovala jsem od nich hrací deku a hračky do kočárku ale přes net protože na prodejně je neměli :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.12 10:23

@Mates86 aha, tak to tam radši zavolám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí