Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Myslis to stahovani nozicek k brichu? Nevim, ale neprijde mi to divne
Na videu to vypadalo, ze tam neco pozoruje a ze reaguje takto na to. Ale treba tam zkusenejsi mamky uvidi vic.
@nuninove píše:
Muj skoro 6 mesicni syn uz dva tydny dela takovou divnou vec..prikladam odkaz na video http://www.youtube.com/watch?… … dela to kazdy den tak 3× a nekdy to dela tak moc ze u toho place..dr rikal ze to je asi od briska ale to se mi nezda..poradi nekdo prosim?
Možná si fakt nemůže prcnout, ale myslím, že by u toho asi plakal.. ![]()
Každopádně je moc krásný ![]()
Můj syn taky takto přitahuje nožičky, ale Tvůj vypadá u toho jakoby překvapeně, jakoby to nečekal…radši bych to proto konzultovala nejen s pediatrem…jednou zajdeš na to neuro, i kdyby pro uklidnění…
To zvedani nozicek je kvuli prdum nebo brisku, ale ty ruce???
Me to pripada jak kdyby u toho chtel zatlacit, prdnout si..
@Silwinka87 nechci zakladatelku nijak strašit, jak píšu, syn nožičky taky zvedá…ale když jsem na to video koukala, on se prostě jakoby leká, tak proč by s ním maminka nemohla zajít, aby ho neurolog omrkl?
@dominikavojta píše:
Me to pripada jak kdyby u toho chtel zatlacit, prdnout si..
Ale to by asi bylo bolestivější..Nevypadá na to, že by ho bolelo bříško ![]()
@vodolejka píše:
@Silwinka87 nechci zakladatelku nijak strašit, jak píšu, syn nožičky taky zvedá…ale když jsem na to video koukala, on se prostě jakoby leká, tak proč by s ním maminka nemohla zajít, aby ho neurolog omrkl?
Tak pro jistotu by mohla..Lepší než něco zanedbat..
Asi máš pravdu
Malá to s těma nožkama dělala taky, ale ty ručičky fakt nevím
taky radím neurologii, doktor zkoukne a hned budeš klidnější. Taky jsme tam byly ![]()
Mne to tedy přijde normální, je mu pul roku, nechce jen ležet. A jinak se hýbe adekvátně k věku? Spis me překvapilo, ze nedrží oční kontakt.
@vodolejka myslím, že to je zbytečně přehnaná reakce hned bežet na neurologii…na to bych ještě počkala…pokud pediatr řekl, že to jdou prdíky, tak bych mu věřila..ono to tak i na to videu vypadá;)..leká se protože se mu hejbou střeva třeba nějaká bolest kterou nečeká…
Muj skoro 6 mesicni syn uz dva tydny dela takovou divnou vec..prikladam odkaz na video http://www.youtube.com/watch?… … dela to kazdy den tak 3× a nekdy to dela tak moc ze u toho place..dr rikal ze to je asi od briska ale to se mi nezda..poradi nekdo prosim?