Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Před 8 dny jsem se vyspala s přítelem, asi 2 týdny předtím jsem vysadila antikoncepci, ale po tom co jsme se spolu vyspaly (bez kondomu) jsem si antikoncepci 3dny po tom brala. Asi po 5 dnech styku jsem dostala silnou menstruaci a nyní slabou (4tý den) . Přitom jsem menst. měla dostat až o 7 dní později. Můžu být těhotná? Prosím o rychlou odpověď (16let) DĚKUJI MOC
A neměli jste to řešit před stykem, když jsi prášky nebrala???
![]()
A tu antikoncepci po styku sis vzala hned po styku nebo až druhý den?
spis ne..si udelej test nejlip…ale delas si peknej bordel v tele…kdyz si chvilu do sebe pumpujes hormony pak zas ne pak zas jo…abys jednou nelitovala ![]()
Tajná píše:
I když to pustil do mě ?
Kallkapa : spali jsme spolu v noci takže druhý den v hodinu kdy jsem ji užívala normálně, je v tom nějáký rozdíl ?
Tajná píše:
I když to pustil do mě ?
Tak když jsi měla silnou ms, tak těhotná na 99% nebudeš. Cyklus máš rozhozený z toho , jak blbě bereš antikoncepci. Když jsi ji vysadila, tak jsi měla počkat na další ms a ne ji brát 3 den po styku, tím sis to rozházela a není se čemu divit, že jsi to dostala dřív. Tělo je totiž zmatený.
no počkej
pokud mluvíš o normální tabletce HA, tak tak tě nijak nezachrání, tady na to bys potřebovala tak leda tabletku PO a ne normální HA
souhlasím se Sumaya - tělo je zmatený, HA je na pravidelné braní a ne na to, jak si vzpomeneš nebo chceš ![]()
každopádně sis tělo dobře zhuntovala a rozhodila cyklus ![]()
ale těhotná si myslím na 100 procent nejsi
Kallkapa píše:
A tu antikoncepci po styku sis vzala hned po styku nebo až druhý den?
Podle mě neměla tabletu „po“, ale začala brát zase normál HA, kterou přestala brát.
Pokud to blbě chápu, tak mě opravte. ![]()
Sumaya: jaktože 99% nebudu když byla silná ? ![]()
mmarket: bězná antikoncepce (Lunafem)