Vysazení antikoncepce, můžu být těhotná?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
weruuunka
18.12.11 20:42

Udělej si test. :palec: těhotná klidně bejt můžeš, když jste se vůbec nechránili :roll:

• Citovat
  • Upravit
8566
18.12.11 20:42
Tajná píše:
jsou tu 2 nazory stejne a jeden od Pomka ne .. tak to nevim :zed:

Hele sto lidí, sto názorů. My Ti přes PC neřeknem jestli si těhotná nebo ne. Napsaly jsme (nebo alespoň já), že se DOMNÍVÁME, že nejsi těhotná. Stoprocetně Ti to řekně jen lékař. Udělej si nejdříve test a pak můžeš polemizovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
18.12.11 20:43

Jen jsem ti chtěla říct, že ty tablety po sexu ti nic nezaručují, protože stejně neúčinkujou, takže to není směrodatný, zda sis je vzala nebo ne. A ta menstruace i kdyby byla slabší (rozuměj normální), tak je to nastejno jako silná… Nevím, jestli mi rozumíš :) Možná to píšu zmateně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
18.12.11 20:48

ale vždyt tu bylo zmíněno že při silné menstruaci „to“ vyjde ven ještě k tomu do 5 dnů ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
18.12.11 20:52

nebudem polemizovat co je silná a co slabá MS. Prostě za 5 dní se vajíčko nemůže uchytit, je to krátká doba.
chápu, že jsi ve stresu, protože těhu být nechceš, ale budou vánoce, odreaguj se, kup si ten test (i když si vážně myslím, že těhu nejsi) a příště nedělej takový blbosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7241
18.12.11 21:19

Nejjednodušší koupit si za 30 Kč těhotenský test, nestresovat se a hned zítra si ho udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
18.12.11 21:25

ještě jsem se chtěla zeptat, někde jsem četla že když po styku bez ochrany žena hodnw krvácí může to znamenat že se vajíčko „ubydlilo“ je to možné ?:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
18.12.11 21:29

Souhlas, nestresuj se, ověř si to testem (ještě jich pár v životě uděláš, někdy se začít musí) :lol: Ráno se vyčůrej do kelímku, doběhni do lékárny, kup si těhotenský test (stojí cca těch 30 korun), doma ho strč do té moči, 2 čekací minuty budeš na mrtvici a pak zjistiš, že je všechno ok a budeš zase v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
18.12.11 21:33

Po styku nekrvácíš pokud se vajíčko uhnizďuje tak to není hned po styku já jsem slabě špinila cca 7-10 dní po ovulaci co jsem otěhotněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
18.12.11 21:35
:-O
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
18.12.11 22:15

Ty sis jako myslela,že hned ten den po styku už je vajíčko oplodněné a uhnízděné?To není.Asi by si ve škole měla dávat více pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
18.12.11 23:43
sexyfraga píše:
Ty sis jako myslela,že hned ten den po styku už je vajíčko oplodněné a uhnízděné?To není.Asi by si ve škole měla dávat více pozor.

Já jsem to také nevěděla v jejím věku. Dokonce do 24 let jsem nevěděla, že existuje ovulace a že je jednou za měsíc a že jen při ovulaci se dá otěhotnět.. Znala jsem ten termín, ale nějak jsem nevěděla, jak to přesně funguje, protože jsem se o to nezajímala.

A co si pamatuju, tak o tomhle nás nikdo ve škole neučil. To jsme se jen učili, že chlapi mají spermie a ženský vajíčko a těhotenství má 9 měsíců. To bylo na základce. Nevím, asi to záleží i na každém učiteli jak dopodrobna to vysvětlí. To bylo ale před 11 lety. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
19.12.11 16:20

Holky, ale s tím testem by snad měla chvíli počkat, ne? Psala, že měli sex teprve před 8 dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí