Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tajná píše:
jsou tu 2 nazory stejne a jeden od Pomka ne .. tak to nevim
Hele sto lidí, sto názorů. My Ti přes PC neřeknem jestli si těhotná nebo ne. Napsaly jsme (nebo alespoň já), že se DOMNÍVÁME, že nejsi těhotná. Stoprocetně Ti to řekně jen lékař. Udělej si nejdříve test a pak můžeš polemizovat..
Jen jsem ti chtěla říct, že ty tablety po sexu ti nic nezaručují, protože stejně neúčinkujou, takže to není směrodatný, zda sis je vzala nebo ne. A ta menstruace i kdyby byla slabší (rozuměj normální), tak je to nastejno jako silná… Nevím, jestli mi rozumíš
Možná to píšu zmateně ![]()
ale vždyt tu bylo zmíněno že při silné menstruaci „to“ vyjde ven ještě k tomu do 5 dnů ..
nebudem polemizovat co je silná a co slabá MS. Prostě za 5 dní se vajíčko nemůže uchytit, je to krátká doba.
chápu, že jsi ve stresu, protože těhu být nechceš, ale budou vánoce, odreaguj se, kup si ten test (i když si vážně myslím, že těhu nejsi) a příště nedělej takový blbosti ![]()
Nejjednodušší koupit si za 30 Kč těhotenský test, nestresovat se a hned zítra si ho udělat.
ještě jsem se chtěla zeptat, někde jsem četla že když po styku bez ochrany žena hodnw krvácí může to znamenat že se vajíčko „ubydlilo“ je to možné ?:(
Souhlas, nestresuj se, ověř si to testem (ještě jich pár v životě uděláš, někdy se začít musí)
Ráno se vyčůrej do kelímku, doběhni do lékárny, kup si těhotenský test (stojí cca těch 30 korun), doma ho strč do té moči, 2 čekací minuty budeš na mrtvici a pak zjistiš, že je všechno ok a budeš zase v klidu.
Po styku nekrvácíš pokud se vajíčko uhnizďuje tak to není hned po styku já jsem slabě špinila cca 7-10 dní po ovulaci co jsem otěhotněla.
Ty sis jako myslela,že hned ten den po styku už je vajíčko oplodněné a uhnízděné?To není.Asi by si ve škole měla dávat více pozor.
sexyfraga píše:
Ty sis jako myslela,že hned ten den po styku už je vajíčko oplodněné a uhnízděné?To není.Asi by si ve škole měla dávat více pozor.
Já jsem to také nevěděla v jejím věku. Dokonce do 24 let jsem nevěděla, že existuje ovulace a že je jednou za měsíc a že jen při ovulaci se dá otěhotnět.. Znala jsem ten termín, ale nějak jsem nevěděla, jak to přesně funguje, protože jsem se o to nezajímala.
A co si pamatuju, tak o tomhle nás nikdo ve škole neučil. To jsme se jen učili, že chlapi mají spermie a ženský vajíčko a těhotenství má 9 měsíců. To bylo na základce. Nevím, asi to záleží i na každém učiteli jak dopodrobna to vysvětlí. To bylo ale před 11 lety. ![]()
Holky, ale s tím testem by snad měla chvíli počkat, ne? Psala, že měli sex teprve před 8 dny…
Udělej si test.
těhotná klidně bejt můžeš, když jste se vůbec nechránili