Mám neplatnou občanku, dostanu mateřskou?

7.12.11 17:52

PROSÍM O RADU

Mám taková dotaz dnes mi přišla složenka s mateřskou, ale mám neplatnou občanku od 5.12.Novou budu mít až 21.12. Myslíte že mi to daj nebo ne? A jiný platný doklad s fotkou nemám. Peníze bych docela potřebovala ted. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
7.12.11 17:54

Bez dokladu ti to bohužel nikdo nevyplatí, možná by ale šlo domluvit se na sociálce, jestli by ti to nevyplatili na účet..ale jestli už není pozdě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
7.12.11 17:55

Ne, to Ti dát nemůžou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka

Mě to minule dali, měla jsem takový ten papír. :palec: Ale bydlim na vesnici a pošťačky mě tu znají. ;)

• Citovat
  • Upravit
5453

Tak ti muselo k tomu dát papír na sociálce.Mě ho dali,když jsem se rozváděla a dělala si novou.Museli ti ho dát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
7.12.11 17:56

8o Tak koukám, že jsem měla pěkný štěstí, že mi to dali. :think:

• Citovat
  • Upravit

právě že mi úřednice říkala že na ten papír mi nedaj ani dopis :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453

Teda tam jak si si žádala o novou OP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.11 17:57

Byla jsem vyřizovat před datem platnosti. Úřednice řekla, že si mám pak přijít pro papír že čekám na novou OP. Ale říkala že na to mi nedaj ani dopis, na poště natož peníze:( Tak nevím no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
7.12.11 17:58

Tak je to nějaká káča ne?ten papír nahrazuje částečně OP,to je bez debat,to je blbost.Já jsem jim na poště k tomu dala ten papír a bez problémů mi dali peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
7.12.11 17:58
weruuunka píše:
8o Tak koukám, že jsem měla pěkný štěstí, že mi to dali. :think:

Tak asi tím, že tě znají.. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.11 18:00

opravdu???? No pro ten papír si zajdu zítra, ale to mi rovnou vemou starou op? To bych pak neměla žádný doklad s fotkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
7.12.11 18:03

Nevezmou,ustřihnou ti jen roh.opravdu s tím papírem ti to dají,bud v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
7.12.11 18:04

A tobě už stará občanka prošla?nebo teprve projde?nemáš třeba řidičák nebo pas?na ten by ti to měli taky dát
jámám tedka taky občanku s ustřiženým rohem,měnila jsem si trvalák,tak snad mi to daj,ale já mám kdyžtak řidičák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska79
7.12.11 18:05
Adelajnka23 píše:
opravdu???? No pro ten papír si zajdu zítra, ale to mi rovnou vemou starou op? To bych pak neměla žádný doklad s fotkou

starou občanku ti ustřihnou a dají k tomu ten papírek, jak tu někdo psal, ten ti nahrazuje dočasně občanku než budeš mít novou. musí ti peníze na to vydat, to jako tři týdny bys byla bez dokladu? hovadina, vyřizovala jsem si před rokem trvalák a taky jsem to tak měla a na ten papír mi dali všechno.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat