Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, potřebovala bych radu ohledně HA. Beru Sidretu. Jela jsem na dva dny pryč a zapomněla jsem si prášky vzít sebou, vynechala jsem tedy jeden den celý, dryhý jsem vzala prášek až večer. Ale za 4 dny jsem začala špinit a docela dost chvíli skoro jako MS. Beru tedy prášky dál, menstruace se nerozjela, ale vesele špiním už týden. Teď nás čeká dovolená a já vůbec nevím, co s tím…nemáte některá radu? Díky…
Zkus si koupit ascorutin. Ten upravuje krvaceni. Brala jsem ho pri trvalejsim spineni po zavedeni teliska. A jinak priste bych hned volala na konzultaci k doktorovi. To ti uz asi teda nepomuze, ze?…
Když si zajdeš k doktorovi, tak ti dá injekci na zastavení krvácení/špinění. Jednou jsem to taky takhle měla…
Dobrý den, beru antikoncepci sidreta a v pátek jsem si vzala poslední prášek a následuje 7 denní pauza. bohužel jsem si neuvědomila že příští pátek jedeme s přítelem na dovolenou a to už bych menstruaci mít nechtěla. dnes jsem dostala MS, vadilo by něčemu když si vezmu první prášek místo pátka už zítra? děkuji za odpověd.