Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky, prosím radu. Máme kočárek Herqules ( mmj. je super) , ale když bych chtěla s dětma někam na nákup, do nějakého obchoďáku apd, tak je pro mě dost složitý ho dávat do auta, děti do sedaček atd…
Proto mě napadlo a nevím jestli by se dal sehnat nějaký podvozek na který připevním autosedačky - máme Maxi cosi. To by bylo o dost jednodduší v rámci nákupu, dát je jen v autosedačkách na nějaký podvozek, ale nevím na jaký a jestli vůbec něco takovýho je? Nemáte zkušenost???
Děkuji
Já mám golfky Teutonia Solano, na ty jde MC, řekla jsem si, že golfky bych stejně kupovala, tak jsem si vybrala tak, aby na ně šla autosedačka. V půl roce jsme přesedlali do romera a Matýska nosím v nosítku (dřív v bondolinu, teď v manduce), nebo dávám přímo do golfek, jdou do lehu.
Do nákupního centra jsou golfky ideální, ať už samotné, nebo jako podvozek pod autosedačku.
čičo, dík za odpověd, ale já mám děti 2, takže potřebuji podvozek pro 2 autosedačky najednou
a nevím jaký ![]()
Doli, zdravím, mám taky Herqules a jsem spokojená. Chodím na ledňátka, kde jedna maminka má podvozek, ale nevím na jaké autosedačky. Zkusím se poptat a kdyžtak jí sem pošlu. ![]()
Dolia,koukni sem.Třeba tu najdeš inspiraci.
http://www.kocarky.cz/…dvojcata.php
Šamotko, budu ráda, když se mi zeptáš. Dík.
Libundo, tam jsem koukala a inspiraci nenašla. Zatím by mi stačil jen ten podvozek. Ale díky
Já to vím!
Dnes byla u mě kamarádka, která čeká dvojčata a mimo jiné kvůli nasazení MC autosedaček si vybrala Easy Walker kočár.