Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím všechny! Moc prosím o rady do kuchyně. Mám takovou a líbila by se mi na pultíku nějaká vyvýšená police, ale zároveň by se mi líbilo aby skrz nebylo vidět. Nic moc mě nenapadá, tak snad tu bude někdo s nápady a podělí se ![]()
Ahojky, tak trochu nerozumím jak to myslíš… Pokud máš kuchyň udělanou jako na barový pult, tak buď budeš mít nad pracovní deskou nějakou skleněnou nebo dřevěnou desku na nožkách, která Ti udělá ten barový pultík, ale pak Ti bude vidět na tu pracovní desku (to mám já a už bych si to nedala) nebo můžeš udělat že záda těch skříněk co tvoří jakoby ten pult se přetáhne výš nad desku a na to se pak položí opět nějaká deska buď v barvě pracovní plochy nebo v barvě co máš nábytek jinde nebo co by se Ti tam hodilo… všude na netu najdeš spoustu obrázků a určitě najdeš co potřebuješ… ![]()
Pult mám vyzděný a dělal se jen provizorně, takže jen takto, bydlet tu ale budeme déle než jsme myslelai, tak bych si to chtěla dodatečně dodělat k úplnému obrazu svému
obávám se že jinak než vyvýšit držáky a položit polici je jediný způsob, ale zas ena druhou stranu by se mi líbilo aby skrz nebylo vidět
nevím jak na to tak se ptám jestli by to nenapadlo někoho jiného
![]()
@Lenka001 kuchyňku máš pěknou, jen se bojím, že tady to bude trošku problém… a kdo Ti tu kuchyň dělal? domluvila bych se na dodělávce, ať máš větší možnost stejného dekoru… pokud nemáš tedy přesah toho pultu nad tou zdí, tak bych možná volila dřevěnou desku přidělat na zeď a přetáhnout ji až nahoru a udělat pultík a to buď v barvě kuchyně, ta je moc hezká, nebo v barvě jak budeš mít zbytek pokoje…