Zapomněla jsem vzít poslední růžovou tabletku HA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21.9.12 09:49

prosím o radu s antikoncepcí

Ahoj, poradí někdo? Mám antikoncepci eloine 24 růžových tabletek a 4 bílé Chtěla bych se zeptat měla jsem předposlení růžový a zapoměla jsem si ho vzit v určitou hodinu, tak jsem si na druhý den vzala dva a normálně jsem začala teď brát ty bílé, mám poslední bílý, ale jetě se mi nedostavila menstruace. Nevím si rady :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1937
21.9.12 10:05

Nevím, co je to za antikoncepci, ale každopádně brát dva prášky najednou je nesmysl. Vždy, když zapomeneš, tak si vezmi co nejdříve pouze jeden prášek a dále pokračuj dle posledního prášku. Pokud si prášek zapomeneš vzít celý den, tak si druhý den vezmi následující prášek a ten zapomenutý vynechej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
21.9.12 10:09

@Kallistó to jsem si myslela taky, ale fakt si máš správně brát dva. Je to v letáčku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
21.9.12 10:15

Tohle je z příbaláku Eloine:
Jedna tableta vynechaná v den 15 - 24 (třetí nebo čtvrtý řádek)
Můžete si zvolit jednu ze dvou možností:
1. Užijte tabletu, jakmile si opomenutí uvědomíte, i kdyby to znamenalo užít dvě tablety současně. Následující tablety pak užívejte v obvyklou dobu. Místo užívání bílých placebových tablet v tomto balení tyto tablety vyřaďte a začněte užívat další balení (den zahájení užívání bude odlišný).

2. Můžete také ukončit užívání účinných světle růžových tablet a rovnou začít užívat 4 bílé tablety placeba (před užíváním placeba si zaznamenejte den, kdy jste tabletu zapomněla užít). Pokud budete chtít začít užívat nové balení ve Vašem obvyklém dnu v týdnu, zkraťte užívání placeba na méně než 4 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
21.9.12 10:33

@Žirafátko aha, tak to jsem netušila teda :oops: :mrgreen: Doba pokročila, omlouvám se za mystifikaci :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
21.9.12 10:34

@Kallistó jsem tu taky minule jednu sepsula, že to jí po kilech :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie